ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Γαλέος: Οι τρεις βουλευτές της Αργολίδας, εκώφευαν στις εκκλήσεις των κατοίκων της Ν.Τίρυνθας όταν προεκλογικά ζητούσαν την βοήθεια της πολιτείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. | |
 Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο τ. Βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαλέος (Χρυσή Αυγή), έκανε την εξής δήλωση:

«Θέλω να επικροτήσω, δημοσίως, την απόφαση των τριών σημερινών βουλευτών της Αργολίδας να παρέμβουν υπέρ των κατοίκων της Νέας Τίρυνθας, που υποφέρουν και υπομένουν τα πάνδεινα από την παραβατική συμπεριφορά μιας -αναλογικά- μεγάλης ομάδας Ρομά που δρουν ανεξέλεγκτα δημιουργώντας προβλήματα ασφάλειας.

Θα επισημάνω μόνον ότι, και οι τρεις νεοεκλεγέντες, εκώφευαν στις εκκλήσεις των κατοίκων όταν ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ζητούσαν την βοήθεια της πολιτείας. Ίσως γιατί οι Ρομά της περιοχής διαθέτουν πλήθος ψήφων και πολλούς κουμπάρους.

Εις ότι με αφορά, είχα ανταποκριθεί –προεκλογικά- στην πρόσκληση των κατοίκων και είχα συζητήσει μαζί τους σειρά ενεργειών που θα έπρεπε να υλοποιηθούν, μετά τις εκλογές, προκειμένου να αντιμετωπισθεί ριζικά και οριστικά το πρόβλημα.

Θα ήθελα τέλος να τονίσω ότι, αν οι πολιτικοί του νομού ενθαρρύνουν και στηρίξουν την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, οι υπηρετούντες σε αυτήν θα επιλύσουν το πρόβλημα και θα αποκαταστήσουν την ηρεμία των κατοίκων εντός ολίγων ημερών».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ