ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:59:00 π.μ. |
 Δημόσια τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ναυπλιέων, θα πραγματοποιηθεί στην πρώην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων (Βας. Κων/νου 34, 2ος όροφος) την 20η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τρίτη  και ώρα 13:30 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:
ΘΕΜΑ 1ο Λήψη απόφασης για την προσωρινή ή οριστική Ανάκληση της Άδειας λειτουργίας του καταστήματος «ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ –ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» με Παρασκευή και πώληση καφέ σε όρθιους & διερχόμενους πελάτες με την επωνυμία ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γεωργίου και της Αικατερίνης που λειτουργεί επί των οδών Υψηλάντη 01 & Κωλέττη ,στην Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου Δήμου Ναυπλιέων

ΘΕΜΑ 2ο Περί ανάκλησης προέγκρισης για το Κ.Υ.Ε. «Λιανική διάθεση τροφίμων και ποτών» με την επωνυμία : Κων/νος Χουντάλας του Γεωργίου , στην Τοπική Κοινότητα Νέας Τίρυνθας.

ΘΕΜΑ 3Ο Περί χορήγησης ή μη άδειας χρήσης λειτουργίας Μουσικής για το Κ.Υ.Ε. «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» της εταιρείας «Ξεν/κες Επ/σεις ΚΟΡΩΝΙΣ Α.Ε.» με νόμιμο εκπρόσωπο τον Παναγόπουλο Ηρακλή του Φωτίου, στον Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου

ΘΕΜΑ 4ο Περί μετακίνησης καμπίνας του Ο.Τ.Ε. επί της διασταύρωσης της επαρχιακής οδού Ναυπλίου – Κάντιας με την κάθετη δημοτικό οδό στον οικισμό Βιβαρίου της Τοπικής Κοινότητας Δρεπάνου.

ΘΕΜΑ 5ο Περί τοποθέτησης παραβολικού καθρέπτη ελέγχου κυκλοφορίας στον οικισμό Βιβαρίου της Τοπικής Κοινότητας Δρεπάνου.

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Πρόσκληση σύγκλησης ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων.

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ναυπλιέων (Βασ. Κων/νου 34, 2ος όροφος) την 20η του μήνα Οκτωβρίου 2015, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 13:00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

ΘΕΜΑ 1ο
Έγκριση διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικ. έτους 2015

ΘΕΜΑ 2ο
Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή ιρλανδικών διαβάσεων στη Δ.Ε. Ασίνης»

ΘΕΜΑ 3ο
Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Τεχνικό έργο για την απορροή όμβριων υδάτων στην Τ.Κ. Ηραίου»

ΘΕΜΑ 4ο
Έγκριση πρακτικών Νο 1 & 2 της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις Δήμου Ναυπλιέων»

ΘΕΜΑ 5ο
Έγκριση πρακτικών Νο 1 & 2 της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση στηθαίων ασφάλειας στη δημοτική οδό προς Παραλία Κονδύλι»

ΘΕΜΑ 6ο
Καθορισμός όρων διενέργειας δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Επισκευές δημοτικών κτιρίων Δήμου Ναυπλιέων»

ΘΕΜΑ 7ο
Καθορισμός όρων διενέργειας φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση καλλιεργήσιμων εκτάσεων της Τ.Κ. Αραχναίου στη θέση «Γήπεδο» και στη θέση «Σχολείο» του οικισμού Αμαριανού.

ΘΕΜΑ 8ο
Καθορισμός όρων διενέργειας φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση καλλιεργήσιμων εκτάσεων της Τ.Κ. Πυργιωτίκων

ΘΕΜΑ 9ο
Καθορισμός όρων διενέργειας δημοπρασίας για την «Εκποίηση κινητών πραγμάτων του Δήμου Ναυπλιέων»

ΘΕΜΑ 10ο
Έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών και καθορισμός όρων διενέργειας δημοπρασίας για την «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για το έτος 2016»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ