ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Απολογισμός των εκλογών και σχεδιασμός δράσεων από την Λαϊκή Ενότητα Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 π.μ. | |
 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 του Οκτώβρη στο εργατικό κέντρο ΝΑΥΠΛΙΟΥ η συνέλευση της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ με θέματα τον απολογισμό των εκλογών και το σχεδιασμό δράσεων για το επόμενο διάστημα . 
Ο Θανάσης Πετράκος εισηγήθηκε την απόφάση της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ακολούθησαν τοποθετήσεις και προτάσεις από μέλη της πολιτικής επιτροπής Αργολίδας της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ .
Στην εισήγηση και στις τοποθετήσεις επισημάνθηκε η σκληρότητα των μέτρων του τρίτου μνημονίου που υλοποιεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με την στήριξη και των άλλων μνημονιακών κομμάτων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την παραπέρα φτωχοποίηση των λαϊκών στρωμάτων , των αγροτών και των μικρομεσαίων . 
Τονίστηκε ότι η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θα αναλάβει κάθε πρωτοβουλία για να χτιστεί ένα πλατύ λαϊκό μέτωπο που θα αντιπαλέψει και θα ανατρέψει αυτές τις πολιτικές παρουσίαζοντας παράλληλα το εναλλακτικό της σχέδιο . 
Τέλος προτάθηκαν δράσεις σε τοπικό επίπεδο και αναδείχτηκε προσωρινή συντονιστική επιτροπή με 13 μέλη για την οργανωτική συγκρότηση της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην Αργολίδα .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ