ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ενισχύστε την υγιεινή των παιδιών σας - Επιλέξτε βιολογικά προϊόντα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:52:00 π.μ. |
Θέλετε το καλύτερο για την διατροφή των παιδιών σας; Σίγουρα η απάντηση είναι θετική, για αυτό ο δρόμος προς τα βιολογικά προϊόντα, πρέπει να είναι μονόδρομος!

Επιλέγοντας προϊόντα βιολογικής γεωργίας:

-  Προστατεύετε την υγεία την δική σας και της οικογένειάς σας
Τα βιολογικά προϊόντα περιέχουν μεγαλύτερες ποσότητες από βιταμίνες και μέταλλα, που είναι αναγκαία από τον οργανισμό, με ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα (δηλαδή χαμηλότερη ποσότητα φαρμάκου στο αίμα) συγκριτικά με τα συμβατικά. Το αποτέλεσμα είναι, τα εδώδιμα μέρη των τροφών να μην περιέχουν φυτοφάρμακα.

-  Συμβάλλετε στην μείωση του οικολογικού αποτυπώματος
Η φιλικότητα προς το περιβάλλον, είναι μία πολύ ισχυρή συνθήκη την οποία και πρέπει όλη η οικογένεια να καταλάβει και να κατανοήσει. Για παράδειγμα: Τα φυτοφάρμακα περνάνε από τα υπόγεια ρεύματα νερού και φτάνουν ως την βρύση μας, επιμολύνοντας το νερό που καταναλώνουμε στο σπίτι.

-  Δίνετε το καλό παράδειγμα στα παιδιά σας
Εξαρχής τα παιδιά μαθαίνουν γιατί τα βιολογικά τρόφιμα είναι καλύτερα, αλλάζοντας την φιλοσοφία τους.
                     
Τι  βιολογικά προϊόντα μπορείτε να βρείτε στο ΒIO-ΥΓΕΙΑ (ola-bio.gr);


Άλευρα
Το δίκκοκο αλέυρι ζέας είναι ένα από τα πιο θρεπτικά συστατικά, με την βοήθεια του οποίου, μπορείτε να δημιουργήσετε αρτοσκευάσματα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, ψωμί κ.α. Μαζί με το σιτάρι ζέας, μπορεί να ωφελήσει στο έπακρον την υγεία σας. Μέσα από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ μπορείτε να το προμηθευτείτε στην πιο οικονομική τιμή.

Superfoods (Υπερτροφές )
Ξεχωριστό ρόλο στην διατροφή μας, παίζουν οι υπερτροφές, οι οποίες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και η καθεμία προσφέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά στην υγεία μας. Μερικές από τις πιο ωφέλιμες υπερτροφές είναι το ιπποφαές που περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C, το αποξηραμένο μύρτιλο (blueberry) που περιέχει μεγάλες ποσότητες μαγνήσιου και καλίου.

Για να δείτε την μεγάλη ποικιλία από όλα τα βιολογικά προϊόντα και τις υπερτροφές, κάντε κλικ!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ