ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Καμιζής: Το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου έχει αρκετούς δωρητές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. | | |
Κύριε διευθυντά
Στο φύλλο της εφημερίδας της 11/8/2015, με έκπληξη ανέγνωσα δημοσίευμά σας με τίτλο «Γερμανοί υιοθέτησαν το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου» και ότι η «υιοθεσία» αυτή συντελέστηκε διά της συλλογής και αποστολής με μέριμνα του Γερμανού υπηκόου κ. Μπόντο Σόι, ενός κοντέινερ με αναλώσιμα υλικά (γάζες, σύριγγες κ.λπ.). 

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ευγενική και αξιέπαινη χειρονομία του κ. Μπόντο Σόι, πιστεύω ότι θα ήταν σκόπιμο να αποφεύγονται οι υπερβολές. Το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπως άλλωστε δήλωσε στον συντάκτη του σχετικού δημοσιεύματος ο διευθυντής του, Μανώλης Μαχαίρας, έχει την τύχη να έχει αρκετούς δωρητές, οι οποίοι, παρά το ότι από ετών και σε συνεχή βαση προβαίνουν σε χορηγίες πολύ μεγαλύτερης σημασίας και αξίας από αυτήν του κ. Μπόντο Σόι, ουδέποτε διεκδίκησαν δημοσιότητα, πολλώ δε μάλλον την ιδιότητα του «θετού πατέρα» του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου. 

Εντελώς ενδεικτικά και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις χορηγίες άλλων, με την ιδιότητά μου ως τέως δημάρχου Κρανιδίου και τεώς διευθυντού του Κέντρου Υγείας αυτού, αρκεί να αναφέρω ότι η οικογένεια του κ. Γεωργίου Σταύρου Λιβανού, η οποία έχει ενεργό αγαθοεργό, κοινωφελή και πολιτιστική προσφορά στην περιοχή ήδη από τη δεκαετία του 1960, πέρα από τις λοιπές δωρεές και χορηγίες στην περιοχή του Κρανιδίου (σχολείο, αθλητικές εγκαταστάσεις, δήμος, λιμεναρχείο, εκκλησία, παιδική χαρά, μουσείο κ.λπ), την επί σειράν ετών χρηματοδότηση συσσιτίων ως επίσης και τη στήριξη των ασθενών και αναξιοπαθών ομάδων του ντόπιου πληθυσμού, μόνο την τελευταία δεκατετία έχει παραχωρήσει στο Κέντρο Υγείας μηχανήματα και εξοπλισμούς γενικής ανάλυσης αίματος, εντατικής μονάδας, απινιδωτές, βιοχημικό αναλυτή αίματος, μεγάλο αριθμό ηλεκτροκαρδιογράφων, αντιδραστήρα ειδικών βιοχημικών εξετάσεων, αντιδραστήρα αιμοσφαιρίνης, εξοπλισμό αναβάθμισης του ακτινολογικού μηχανήματος, έχει καλύψει τη δαπάνη συντήρησης και επισκευής αρκετών μηχανημάτων από αυτά, καθώς και τη δαπάνη αντικατάστασης του συνόλου των υδραυλικών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας.

Δημητρης Καμιζης - τ. Δήμαρχος Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ