ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Γυναικεία εσώρουχα Luna που θα σας καταπλήξουν! Ο αισθησιασμός και η άνεση σε ένα γυναικείο εσώρουχο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:04:00 π.μ. |
 Είναι γεγονός ότι πολλές γυναίκες επενδύουν μεγάλα χρηματικά ποσά σε ρούχα και παπούτσια ενώ θεωρούν τα εσώρουχα δευτερευούσης σημασίας, κάτι το οποίο φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Τα γυναικεία εσώρουχα είναι εξαιρετικά σημαντικά καθώς προφυλάσσουν την υγιεινή της γυναικείας περιοχής η οποία είναι αρκετά ευερέθιστη σε πολλές κολπίτιδες και μολύνσεις. Για τον παραπάνω λόγο πρέπει να αποφεύγονται τα συνθετικά υφάσματα στα γυναικεία εσώρουχα και να προτιμώνται τα βαμβακερά τα οποία είναι περισσότερο φιλικά στο ανθρώπινο δέρμα και ειδικά στην ευαίσθητη γυναικεία περιοχή.


Η εταιρεία Luna μια εταιρεία η οποία πρωτοπορεί στον σχεδιασμό γυναικείων εσωρούχων με εξαιρετική ποιότητα αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για όλες εσάς που θέλετε να διαφυλάσσετε την υγιεινή σας, ενώ ταυτόχρονα τα σχεδιά τους εκπέμπουν τον απόλυτο αισθησιασμό. Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικά από τα γυναικεία εσώρουχα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

1. Το γυναικείο στρινγκ.

Το γυναικείο στρινγκ αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα εσώρουχα που σίγουρα θα βρείτε σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Οι περισσότερες γυναίκες το προτιμούν λόγω της άνεσης και της ελευθερίας κινήσεων που προσδίδει. Εμείς σας προτείνουμε να το επιλέξετε σε μωβ απόχρωση η οποία συνδυάζει μυστήριο και αισθησιασμό. 
2. Το γυναικείο σουτιέν.

Το γυναικείο σουτιέν έχει μεγάλη ιστορία και μεγάλη εξέλιξη στο χώρο της μόδας. Προέρχεται από το γαλλικό ρήμα “soutenir” το οποίο σημαίνει υποστηρίζω, όπως ακριβώς δείχνει και η ίδια του η λειτουργία. Τα γυναικεία σουτιέν είναι εξαιρετικά σημαντικά καθώς στηρίζουν αποτελεσματικά το γυναικείο στήθος. Ακόμα και γυναίκες με μικρό στήθος η εταιρεία Luna λανσάρει γυναικεία σουτιέν όπως το Luna B maximizer Miracle Platinum, χωρίς μπανέλα, κατασκευασμένο από σατέν ύφασμα που αγκαλιάζει το γυναικείο μπούστο σαν μετάξι και το κάνει να φαίνεται μέχρι και δύο νούμερα μεγαλύτερο!

Μια online βόλτα στα γυναικεία εσώρουχα TheMoonCat  θα σας βοηθήσει να βρείτε τα εσώρουχα που σας ταιριάζουν!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ