ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Η χορωδία της «Τελέσιλλα» στο 1ο Φεστιβάλ Αθηνών του "Αρμονικού Εργαστηρίου"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 π.μ. |
«Οι χορωδιακές συναντήσεις μας φέρνουν κοντά, οικοδομούν δεσμούς φιλίας και υψώνουν τοίχους απροσπέλαστους σε ήχους που ρυπαίνουν αντί να ευχαριστούν, σε ήχους που συγκρατούν –για να μην πω καταδικάζουν- την πηγαία ανθρώπινη έκφραση». Με αυτά τα λόγια η αντιπρόεδρος του Συλλόγου της «Τελέσιλλας», κ. Χαρά Νίκα, ξεκίνησε την παρουσίαση του προγράμματος της χορωδίας στην 1η Χορωδιακή Συνάντηση Αθήνας που οργάνωσε το «Αρμονικό Εργαστήρι». 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων στον Νέο Κόσμο το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015. 

Μαζί με τις χορωδίες της Νέας Μάκρης, της Αγίας Παρασκευής και του Αρμονικού Εργαστηρίου, η χορωδία ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ με μαέστρο τον κ. Γιάννη Κόντη, πιανίστα την κ. Αναστασία Σταματοπούλου και στο τουμπελέκι τον κ. Παναγιώτη Ρέντα σκόρπισε τον ενθουσιασμό και εισέπραξε επαίνους από την πρόβα κιόλας της εκδήλωσης! Το ρεπερτόριο ξεσήκωσε το κοινό που χειροκρότησε παρατεταμένα τη χορωδία μας.

Ο μαέστρος του Αρμονικού Εργαστηρίου Αθηνών κ. Στάθης Αρβανίτης, οικοδεσπότης της βραδιάς, μίλησε με θερμά λόγια για το έργο και την προσφορά του Συλλόγου μας.

Ακολούθησε δεξίωση όπου το «ακορντεόν» του Αρμονικού Εργαστηρίου και το «τουμπελέκι» της Τελέσιλλας συνόδεψαν το εύθυμο τραγούδι των χορωδών. Όλοι, σαν μια οικογένεια, γλεντήσαμε ως αργά, παρότι μας περίμενε το ταξίδι της επιστροφής.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ