ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Την Πέμπτη 12 Νοέμβρη απεργούμε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:31:00 μ.μ. |
Εργαζόμενε στον ιδιωτικό τομέα, άνεργε, νέε,

Σε καλούμε να συμμετέχεις στην οργάνωση της Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας της 12/11! Σκέψου μονάχα πως τα νέα μέτρα δεν εξαιρούν κανέναν, μας καταδικάζουν στη δουλειά και τη ζωή χωρίς δικαιώματα. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έρχεται να τελειώσει τη βρώμικη δουλειά που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ! Διαλύουν την Κοινωνική Ασφάλιση που κατακτήθηκε με αίμα, φέρνουν νέους φόρους και αφαίμαξη σε μισθούς-συντάξεις. Τέτοια βάρβαρα μέτρα δεν πρέπει να έχουν τη λαϊκή συγκατάθεση!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑ.Μ.Ε!
Πέμπτη 12 Νοέμβρη, Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος, στις 10:30

Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μνημόνια, φτώχεια και ανεργία.

Παίρνουμε την υπόθεση της υπεράσπισης της ζωής μας στα δικά μας χέρια.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ...

· για να σταματήσει κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης, της ΕΕ και της εργοδοσίας να στήσουν σκηνικό «κοινωνικού διαλόγου» για τα μέτρα που έχουν ήδη αποφασίσει στο Ασφαλιστικό και τα Εργασιακά, να φέρουν το τέλος της Κοινωνικής Ασφάλισης.

· για να πάρουν απάντηση οι μεγαλοεργοδότες τους οποίους εξυπηρετεί η κυβέρνηση με τα νομοσχέδια που φτιάχνει καθώς ζητούν να μειωθούν κι άλλο οι εισφορές τους στα Ταμεία. Αυτοί που απαλλάσσονται από εισφορές στα ταμεία, από πρόστιμα, από φορολογία, επιδοτούνται με ζεστό χρήμα που αρπάζουν από της δικές μας αιματηρές θυσίες, με το στράγγισμα των αποθεματικών που έκαναν για λογαριασμό της οι προηγούμενες κυβερνήσεις...

· για να αποτρέψουμε την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, την κατάργηση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, το δικαίωμα στην κήρυξη απεργίας.

· για να φωνάξουμε ότι η πολιτική που εφαρμόζεται δεν είναι μονόδρομος. Δεν είναι μονόδρομος οι συντάξεις και οι μισθοί πείνας, η φοροληστεία της εργατικής – λαϊκής οικογένειας, το διαρκές κουτσούρεμα των δικαιωμάτων, η ανεργία για της νέους, η φτώχεια που μεγαλώνει, τα νηστικά παιδιά στα σχολεία.

· για να σπάσει το κλίμα της απογοήτευσης και της μοιρολατρίας, του «δε γίνεται τίποτα», να χτυπηθεί ο φόβος που κυριαρχεί της τόπους δουλειάς και κρατά κατεβασμένα τα κεφάλια.

· για να ορθώσουμε εμπόδια στη βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Τα μέτρα που φέρνουν στο όνομα της ανάκαμψης της οικονομίας, δεν τα δέχεται ο λαός, δεν τα στηρίζει
για να απαιτήσουμε άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων, κανένας εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ, κανένας χωρίς συλλογική σύμβαση, κανένας ανασφάλιστος!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ