ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας: Ανεπιθύμητος ο φασίστας Λαγός - Αντιφασιστική συγκέντρωση το Σάββατο 14 Νοέμβρη

 Το Σάββατο 14 Νοέμβρη έρχεται στο Ναύπλιο για να μιλήσει σε εκδήλωση στα «γραφεία» της χρυσής αυγής ο υπόδικος φασίστας βουλευτής Λαγός, ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης και συντονιστής της δολοφονικής δράσης των ταγμάτων εφόδου Πειραιά. Είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στις τρεις βασικές υποθέσεις που συνεκδικάζονται αυτήν την περίοδο:

1. τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
2. τη δολοφονική επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα
3. τη δολοφονική επίθεση ενάντια στους Αιγύπτιους ψαράδες στη Σκάλα του Περάματος

Προφανώς έρχεται να παρηγορήσει τους «συναγωνιστές» του για το γεγονός ότι είναι παντελώς ανύπαρκτοι στην τοπική κοινωνία (διαθέτουν μόνο ψηφοφόρους). Η φασιστική τους προπαγάνδα ενάντια στους πρόσφυγες και τους μετανάστες ηττήθηκε το προηγούμενο διάστημα κατά κράτος, με τον κόσμο της Αργολίδας να δείχνει μαζικά την αλληλεγγύη του στους καταπιεσμένους της οικουμένης, απαντώντας στο κάλεσμα του Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας και συγκεντρώνοντας τεράστιες ποσότητες υλικού που στάλθηκε στην Ειδομένη για την υποστήριξή τους.

Οι ναζιστές έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα μάτσο θρασύδειλοι. Όταν η ηγεσία τους είχε συλληφθεί μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο ένας έσπευδε να καρφώσει τον άλλον, ενώ όλοι μαζί έσπευδαν να αποκηρύξουν τις βρωμερές ιδέες τους – εξευτελιζόμενοι για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη μεταχείριση. Εξίσου θρασύδειλος είναι και ο συρφετός των υποστηρικτών και ψηφοφόρων τους, που όταν κατάλαβε ότι «η ενασχόληση με τα κοινά» μπορεί να έχει κόστος εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Η θρασυδειλία του φασιστικού εσμού γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρη αν συγκρίνει κανείς τη στάση των ναζί με τη στάση ανθρώπων του δικού μας ταξικού στρατοπέδου, που έχουν υποφέρει με το κεφάλι ψηλά εκτελέσεις, βασανιστήρια και διώξεις.

Ανεξάρτητα από την ποιότητα του αντιπάλου όμως, δε χωράει κανένας εφησυχασμός. Η πάλη ενάντια στο φασισμό δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη της, ούτε στα χέρια της κυβέρνησης ή της «ανεξάρτητης» αστικής δικαιοσύνης. Η χρυσή αυγή πρέπει να συντριβεί από το ίδιο το κίνημα. Η πίεση πάνω της πρέπει να γίνει ασφυκτική, έως ότου καταλάβει και ο τελευταίος συνένοχος ψηφοφόρος της ότι η κοινωνία δε θα γίνει ούτε άπαρτχάιντ ούτε έρμαιο του κάθε Λαγού.

Οι διάφοροι Λαγοί αντιπροσωπεύουν την πιο μαύρη αστική αντίδραση. Η πάλη ενάντια στη λιτότητα και το σύστημα που τη γεννά αναγκαστικά θα πρέπει να περάσει από πάνω τους.

Όλοι/-ες στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) στο Ναύπλιο , το Σάββατο, 14 Νοέμβρη, στις 6:00 το απόγευμα !

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ