ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ένωση Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Δικαστικής Φυλακής Ναυπλίου: Υποχρέωση της πολιτείας η άμεση επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 π.μ. | |
 Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, στον αγώνα που δίνεται ενάντια στον σχεδιασμό της πολιτείας, για υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ναυπλίου, ενός νοσοκομείου με τεράστια προσφορά στους κατοίκους του Ναυπλίου και όλου του νομού μας. 

Μίας υποβάθμισης που τα αποτελέσματά της είναι πλέον εμφανή, με την έλλειψη προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, καθώς και την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. 

Είναι υποχρέωση της πολιτείας απέναντι στους κατοίκους της πόλης του Ναυπλίου αλλά και όλου του νομού μας, να προχωρήσει στην άμεση επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου Ναυπλίου, καθιστώντας το έτσι ικανό να τους παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας. 

Θέλουμε στο σημείο αυτό να εκφράσουμε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας στο σύνολο του προσωπικού, ιατρικού και νοσηλευτικού, που δίνουν την καθημερινή τους μάχη, απέναντι σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για την άριστη και άκρως εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ