ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Σοκ στην Κόρινθο: Σε κώμα και διασωληνομένο 2χρονο παιδάκι μετά από άγριο ξυλοδαρμό των γονιών του (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:11:00 μ.μ. | |
 Εγκληματική πράξη χωρίς καμία αμφιβολία πρέπει να χαρακτηρισθεί η πράξη νεαρού ζεύγους Ρομά που διέμεναν στο ΠΑΣΙΟ Κορινθίας . Το συγκεκριμένο ζευγάρι κακοποίησε άγρια το μικρό δίχρονο αγοράκι τους σε μια πρωτοφανή για τα Ελληνικά χρονικά ενέργεια.

Το παιδάκι αφού το κράτησαν για περισσότερες επί 5 μέρες στην παράγκα τους στο Πάσιο Κορινθίας , το μετέφεραν χθες το απόγευμα στο Κέντρο Υγείας Κιάτου.

Οι γιατροί του Κ.Υ χωρίς καμία χρονοτριβή μετέφεραν το παιδί στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Εκεί ο γιατρός Τάσος Γκιολής που συντόνιζε τα έκτακτα περιστατικά έπαθε σοκ μαζί με τους συναδέλφους του στο αντίκρισμα του κακοποιημένου παιδιού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας το δίχρονο παιδάκι είχε κατάγματα και στα δύο του χεράκια .

Το σώμα του ήταν κακοποιημένο από ξυλοδαρμό και γεμάτο σημάδια.

Το κεφάλι του είχε πολλά αιματώματα και το παιδάκι βρισκόταν σε κώμα.

Χωρίς χρονοτριβή οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου διασωλήνωσαν το παιδάκι και το έστειλαν με ασθενοφόρο και την συνοδεία δύο γιατρών στο Νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Πάντα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η εικοσάχρονη (περίπου) μάννα του παιδιού ήταν κυριολεκτικά στον κόσμο της χωρίς να κλαίει ή να είναι στεναχωρημένη για την κατάσταση του παιδιού της . Στην αρχή έλεγε ότι το παιδάκι χτύπησε ο άνδρας της δηλαδή ο πατέρας του παιδιού , ενώ αργά το βράδυ υποστήριζε ότι παιδάκι της το χτύπησε ο ανιψιός της.

Αργά το βράδυ οι αστυνομικοί μετέφεραν την μητέρα του παιδιού στο Νοσοκομείο Κορίνθου για να υποβληθεί σε ειδικές αιματολογικές εξετάσεις επειδή προφανώς υπάρχουν υποψίες ή ενδείξεις για χρήση ναρκωτικών ουσιών .

Το παιδάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων και δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ