ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Προφυλακίστηκε η μητέρα του 2χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Κόρινθο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. |
 Στη φυλακή οδηγήθηκε η μητέρα του άτυχου δίχρονου παιδιού που κατέληξε χθες στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα. Στη φυλακή οδηγείται και ο 23 ετών φίλος της, ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου το άτυχο παιδί.
Ο 23χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου, ενώ η 22χρονη θα προφυλακιστεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Το αγοράκι «έσβησε» χθες, μετά τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη από άγριο ξυλοδαρμό από τον φίλο της μητέρας του.

Το παιδί παρέμεινε επί τουλάχιστον δύο μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού, μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αργά το βράδυ του Σαββάτου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κατάγματα. Αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ, και κατόπιν συνοδεία δύο γιατρών στο Αγλαΐα Κυριακού.

Το μόλις δύο ετών παιδί ξυλοκοπήθηκε βάναυσα, όταν η 22χρονη μητέρα του, που είναι Ρομά, σύμφωνα με όσα είπε στις αρχές, δεν δέχθηκε την απαίτηση του φίλου της να το βγάλει στους δρόμους για επαιτεία. Αρχικά η μητέρα κατέθεσε πως το παιδί ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα, αλλά στην πορεία διαπιστώθηκε πως ο 25χρονος πατέρας του παιδιού εκτίει ποινή στις φυλακές Ναυπλίου για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών.

Τότε η μητέρα Ρομά, αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως το 2χρονο αγοράκι, ξυλοκόπησε ο 23χρονος φίλος της και πως το χτυπούσε με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ