ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Έχασε ο Πανασιναϊκός από την Κοιλάδα 3-0

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:18:00 μ.μ. | |
 Τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποιησε ο Πανασιναϊκός στο γήπεδο της Κοιλάδας με αντίπαλο τη τοπική ομάδα και έχασε δίκαια με σκόρ 3-0.

Σαν υπνωτισμένη μπήκε η ομάδα μας στο Α' ημίχρονο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άνετη κυκλοφορία της μπάλας απο τους παίκτες της Κοιλάδας, οι οποίοι δημιούργησαν 3 ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα: Συγκεκριμένα στο 10' κόρνερ απο τον Κέλλη, ολιγωρία των παικτών μας, αλλά το σούτ του Γιαννακόπουλου καταλήγει μόλις άουτ. Στο 15' μπαλιά του Μέγα στον Κοζοκάρου, σούτ απο το ύψος της περιοχής, αποκρούει ο Τσακαλης. Στο 25' νέα δύσκολη απόκρουση του Τσακάλη σε σούτ του Σαγκατέλωφ.

Στο 27' η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ στο μάτς, όταν ο Καζάς δέχτηκε τη μπάλα απο τον Παπαδημητρίου σε θέση έξω αριστερά και αφού ξεπέρασε τον Τασιόπουλο βγήκε φάτσα με τον Κομπόση, αλλά εκανε τη χειρότερη επιλογή, σουτάροντας δυνατα και ψηλά άουτ στη κλειστή γωνία, ενώ είχε την επιλογή της ΕΥΚΟΛΗΣ πάσας στον εντελώς αμαρκάριστο Κωστόπουλο στο ύψος του πέναλτι...

Στο 30' ο Κοζοκάρου κάνει ότι θέλει στα αριστερά, σεντράρει και ο Κέλλη απο τη μικρή περιοχή απλά...πλασάρει για το 1-0.

Στο 35' σε σέντρα απο αριστερά του Γιαννακόπουλου η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Παπασαραντόπουλου και ο διαιτητής σφυρίζει το πέναλτι. Εκτελεί ο Κέλλη και 2-0.
Μία απο τα ίδια και το Β' ημίχρονο, με αποτέλεσμα το 3-0 στο 55' απο τον Μπάζο σε σέντρα απο δεξιά του Κέλλη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πέτρος Τσάκαλης είχε και άλλες 3 επεμβάσεις στο Β' ημίχρονο κρατώντας το σκόρ σε ''αξιοπρεπή'' επίπεδα, όντας ο μοναδικός που διεσώθει στο σημερινό μάτς. Με κάποιες καλές προσπάθειες ο Μπάμπης Λάπατας κυρίως στο Β' ημίχρονο. 

Απο την εμφανώς καλύτερη Κοιλάδα ουδείς υστέρησε σε απόδοση.
Κακές ημέρες υπήρχαν, υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Τις αναγνωρίζουμε, προσπαθούμε όσο είναι δυνατόν να βελτιωνόμαστε, και όλοι μαζί προχωράμε.

Επόμενο μάτς τη Τετάρτη 25/11 στις 14.30 στο γήπεδο του Ναυπλίου με αντίπαλο τον Πανναυπλιακό για το Κύπελλο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ