ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Δ. Κρίγγος: Ήταν μια μεγαλειώδης βραδιά για το δήμο Άργους Μυκηνών, για ολόκληρη την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 π.μ. | |
Εγκαινιάσαμε το Σάββατο 31 Οτκωβρίου την Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος". Έναν πολυχώρο πολιτισμού που έλειπε από όλο το δήμο Άργους Μυκηνών, από όλο το νομό Αργολίδος. 

Με ό,τι καλύτερο στον ήχο, την εικόνα, το περιβάλλον. Για να στεγάσει την πολιτισμική δημιουργικότητα του δήμου μας. Για να φιλοξενήσει πολύ μεγάλα γεγονότα όπως το χθεσινό των εγκαινίων, όπου η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ καθήλωσε τους εκατοντάδες θεατές που παρευρέθηκαν στην τελετή και τη συναυλία. Ο Πολιτισμός, ο οποίος ξεκίνησε και διέπρεψε στο δήμο Άργους Μυκηνών, βρίσκει μια μεγάλη, σύγχρονη στέγη για να αναγεννηθεί και να αναπτυχθεί περισσότερο. 

Οραματιστής του έργου ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος. Είχε την ιδέα και την ολοκλήρωσε και σε έργο μέχρι το τέλος, με την συνεχή του επίβλεψη. Ολοκλήρωσε ένα έργο το οποίο θα το χαιρόμαστε εμείς και οι επόμενες γενεές. Είμαι πολύ τυχερός που από τη θέση του Αντιδημάρχου Έργων βρέθηκα δίπλα του σε αυτό το δημιούργημα και περήφανος που παραδίδουμε αυτό το στολίδι στον τόπο μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ