ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ανδριανός: Σε καλό δρόμο η λειτουργία ειδικότητας Κοπτικής-Ραπτικής στην ΣΕΚ Επιδαύρου - Σχέδια και για ίδρυση πρότυπου μικρού τυροκομείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 π.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση για την ΣΕΚ Επιδαύρου:
“Στις 16 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκα την ΣΕΚ Επιδαύρου και συζήτησα με την Διευθύντρια της Σχολής, κ. Αντωνοπούλου, τον Δήμαρχο Κώστα Γκάτζιο, διδάσκοντες, σπουδαστές και κατοίκους της περιοχής ζητήματα που αφορούν την λειτουργία και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Σχολής. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήσαμε, ήταν και η ίδρυση νέας ειδικότητας Κοπτικής-Ραπτικής.

Στην κατεύθυνση αυτή, ενημέρωσα την αρμόδια αν. Υπουργό κ. Αναγνωστοπούλου για τη σημασία που θα έχει η νέα ειδικότητα για την κατάρτιση νέων ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής και για τις δυνατότητες συνέργειας με φορείς όπως το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Ναύπλιο, το ΠΛΙ, το Φουγάρο και άλλους, που ήδη έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να στηρίξουν την ειδικότητα με παραγγελίες.

Κατόπιν αυτού ενημερώθηκα ότι οι προσπάθειές μας βρίσκονται στην ευόδωση, ώστε η ΣΕΚ να εμπλουτιστεί με μια ακόμη δυναμική ειδικότητα με αναφορά στις πραγματικές ανάγκες και τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής μας.

Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με το Υπουργείο αλλά και με φορείς της κοινωνίας των πολιτών, προωθούμε δυναμικά την δημιουργία ενός μικρού, πρότυπου τυροκομείου στην Σχολή για τις ανάγκες των σπουδαστών της ειδικότητας Γαλακτοκομίας.

Έτσι, με πράξεις και έργα, δημιουργούμε μαζί τις προϋποθέσεις της ανάπτυξης, της δημιουργίας και της προκοπής για τον τόπο μας και τους νέους ανθρώπους του συσχετίζοντας την εκπαίδευση με την αγορά εργασίας”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ