ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών στο Βερολίνο για την Ελληνογερμανική συνέλευση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:41:00 μ.μ. | |
 Στο Βερολίνο βρίσκεται από χθες ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, όπου συμμετέχει στο συνέδριο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.
Οι εργασίες του συνεδρίου, ξεκίνησαν χθες με βασικό θεματικό άξονα «Η τοπική αυτοδιοίκηση γκρεμίζει το τείχος της κρίσης», όπου τίθενται επί τάπητος ζητήματα όπως ,διαχείριση απορριμμάτων, ενεργειακή πολιτική, αγροτική ανάπτυξη, τουρισμού, νεοφυών επιχειρήσεων και βεβαίως της υποδοχής και ενσωμάτωσης των προσφύγων. 
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρης Καμπόσος στην σημερινή του ομιλία παρουσία του εντεταλμένου της γερμανικής κυβέρνησης για την Ελληνογερμανική Συνέλευση, υφυπουργού Αναπτυξιακής Συνεργασίας Χανς Γιοάχιμ Φούχτελ, τόνισε «Είναι επιτακτική η ανάγκη νέων επενδύσεων στην Ελλάδα. Η τακτική της φοροείσπραξης δεν οδηγεί πουθενά, αντίθετα βουλιάζει την κοινωνία που χειμάζεται καθημερινά από την μακρόχρονη οικονομική κρίση. Το πρόβλημα της χώρας μας είναι πως υπάρχουν ακόμα κάποιοι οι οποίοι δεν θέλουν να συνεργαστούν». 
Το συνέδριο θα ολοκληρώσει τις εργασίες του στις 7/11, ημέρα Σάββατο και στην τελική συνεδρίαση θα υπογραφεί η διακήρυξη από τις Κεντρικές Ενώσεις Τοπικής Αυτοδιοίκησης των δύο χωρών και θα συζητηθούν οι προοπτικές της 6ης Συνάντησης της Ελληνο-γερμανικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ