ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Αναταράξεις από την συνέντευξη του διοικητή του Νοσοκομείου Άργους Λάμπρου Δημητρογιάννη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:03:00 μ.μ. |
 Σε μια συνέντευξη που θα προκαλέσει αναταράξεις προχώρησε σήμερα ο Λάμπρος Δημητρογιάννης Διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας.

Είπε μεν πως το Νοσοκομείο Ναυπλίου συνεχίζει να λειτουργεί χάρη στον υπερβάλλοντα ζήλο του προσωπικού , όμως κατάγγειλε και οικονομικό σκάνδαλο για το οποίο πήγε στον εισαγγελέα και για γιατρούς που έφυγαν ή θέλουν να φύγουν γιατί κάποιοι άλλοι γιατροί τους δημιουργούν προβλήματα. 

Εξήγησε για το πρόβλημα της έλλειψης καρδιολόγων και για το γεγονός της μη ύπαρξης παιδιατρικής κλινικής καθώς και ότι υπάρχουν μέρες που δεν υπάρχουν εφημερεύοντες παιδίατροι σε Αργολίδα, Κορινθία και Αρκαδία. 

Τονίζει πως τα ίδια προβλήματα της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου σύντομα θα αντιμετωπίσει και η νοσηλευτική μονάδα Άργους. 

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν η κ.Στεφανοπούλου Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αργολίδας, η νέα διευθύντρια της ιατρικής υπηρεσίας Ναυπλίου Γωγώ Παναγοπούλου και ο Κώστας Χρονόπουλος μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείου και διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας Άργους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ