ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Νίκη για τους Παίδες ήττα για τους Νέους της ΕΠΣ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:41:00 μ.μ. | | |
  Για την 3η αγωνιστική του 12ου ομίλου του πρωταθλήματος Ενώσεων η μικτή ομάδα παίδων της Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) γνώρισε την ήττα από την αντιστοιχη της ΕΠΣ Αργολίδας την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στο γήπεδο Παναριτίου με 2-0 ενώ οι νέοι επικράτησαν με 1-0.

ΠΑΙΔΕΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΔΑ 2-0

Δεν τα κατάφερε η ομάδα παίδων της ΕΠΣΔΑ αν και αγωνίστηκε καλά γνώρισε την ήττα με 2-0.

Τα γκόλ: Τσιούλος 50’ Μπέγκα 57’.

Δοκάρι Μαρπίνης(Δυτικής Αττικής) 24’

Διαιτητής Δρούζας.Βοηθοί: (Λέκκας-Λυκομήτρος).

ΠΑΙΔΕΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ(προπονητής Διονύσης Διατσίγκος): Καραγγύρης, Λυκομήτρος, Κυριακόπουλος(41’Λιακόπουλος),Δουσεμέτζης, Πιττερός, Τσιούλος(57’Κουτσιποδιώτης), Καρνέζης, Γκιών(41’Ξιάρχος), Μπέγκα(70’Παπαιωάννου), Χάνος(53’ Γεώργας).

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΔΑ(προπονητής Σωκράτης Τυρλής)
: Κατσούλας, Φίλης, Πιτέλης, Μιχαηλίδης(58΄Μυλωνάς), Λαζαρίδης(51΄Δανιηλίδης), Δούλος(41’Αδάμ), Δρυμούσης, Αντωνίου(57’Σκαματζούρας), Ερμπαλίδης, Μαρπίνης, Κάσος(51’Παρίσης).


ΝΕΟΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-ΝΕΟΙ ΕΠΣΔΑ 0-1

Υστερα από ένα δραματικό παιχνίδι με δύναμη και πάθος για τη νίκη οι Νέοι της Δυτικής Αττικής του Αποστόλη Λινάρδου επικράτησαν με 1-0 της αντίστοιχης της Αργολίδας. Το τρίποντο που έδωσε τους τρείς βαθμούς σημείωσε με πέναλτι στο 58’ ο Μαυρονάσος. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Δρίτσας όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σέρφα.

Διαιτήτευσε ο Μανούχος. Βοηθοί: (Λέκκας-Λυκομήτρος).

ΝΕΟΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ(προπονητής Διονύσης Διατσίγκος): Μαυρογιάννης, Τόκι, Σέρφας, Ντόκο, Σκάτζης, Καραβίδας, Κλειούφας(75’Μπούκουρης), Αττούρος(63΄Διδασκάλου), Καλογεράκης, Αντωνόπουλος, Μπακατσέλος(42’Μερτύρης).

ΝΕΟΙ ΕΠΣΔΑ(προπονητής Αποστόλης Λινάρδος): Χόντος, Πανταζής, Τσίγκρης, Κοκαβέσης, Μυρσίνιας(77’Γκούμας), Κομιώτης, Λακάι, Μαυρονάσος(89’Ηλιόπουλος), Σαμαράη, Βασίλαινας, Δρίτσας(87’Χριστόπουλος).

Τον αγώνα παρακολούθησαν οι πρόεδροι των Ενώσεων Αργολίδας Γιάννης Αποστολόπουλος, Δυτικής Αττικής Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Γιώργος Ντούρος, ο Κώστας Διολέτης, ο Σωτήρης και Γιώργος Μαυρονάσος από την γυναικεία ομάδα του Ακράτητου η Μάρθα Σκανδαλάρη και αρκετοί γονείς των παιδιών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ