ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Η Αργολίδα στηρίζει Μεϊμαράκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 μ.μ. | |
 Αν κρίνουμε από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο Ναύπλιο για να υποδεχθεί τον προσωρινό και υποψήφιο για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη τότε αβίαστα συμπεραίνουμε πως οι ψηφοφόροι της Ν.Δ στην Αργολίδα στηρίζουν Μεϊμαράκη.
Όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη αλλά και η νεολαία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στο νομό ήταν από νωρίς στο cafe Napoli στην παραλία Ναυπλίου.
Ανάμεσα τους ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Αδριανός, ο Δημοτικός σύμβουλος Β.Βασιλόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής στις πρόσφατες εκλογες Κώστας Δημούλης, αλλά και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος ο οποίος είχε με τον κ. Μεϊμαράκη μακρά συζήτηση για την πολιτική κατάσταση της χώρας. 
Φυσικά από τους πρώτους και ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος που ήρθε στο Ναύπλιο για να συναντηθεί με τον κ Μεϊμαράκη καθώς δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην ομιλία του στο Άργος.
Από την επίσκεψη του κ. Μειμαράκη στο Ναύπλιο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μέλη της Τ.Ο. Πρόνοιας και  η αεικίνητος πρόεδρος της Θεοδώρα Γραμματάκη που διατηρεί με τον κ. Μεϊμαράκη στενή φιλία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ