ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Φαρσοκωμωδία: Και οι ΑΝΕΛ στην απεργία κατά των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:46:00 μ.μ. |
 Στο σουρεαλισμό των καιρών, όπου αντί να μας απασχολεί το στράγγισμα της τσέπης μας από το τρίτο μνημόνιο αλλά και πόσοι συμπολίτες θα δουν τα ΜΑΤ να τους κάνουν έξωση, ασχολούμαστε με τις «διευκρινίσεις» Φίλη και τις ετεροχρονισμένες αποκαλύψεις Πανούση.
Μέσα σ' αυτό το κλίμα απώλειας του γνωστικού μας ελέγχου ήρθε και η είδηση πως το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, τονίζοντας στην ανακοίνωσή του πως «οι αγώνες απέναντι στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές συνεχίζονται ακόμα πιο δυναμικά».
Δηλαδή, το εν λόγω τμήμα έκανε κάλεσμα κατά των αντιλαϊκών μέτρων που συμφώνησε και εφαρμόζει το κόμμα από το οποίο προέρχεται και εκπροσωπεί. Και ξανά εξηγούμαστε: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε κινηματικές διαδικασίες το λαό κατά των ακραίων νεοφιλελεύθερων μέτρων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Όλοι μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ...

Μιλάμε για παγκόσμια κινηματική πρωτοτυπία!

Επόμενο επεισόδιο, λοιπόν, σ' αυτή την φαρσοκωμωδία είναι η συμμετοχή και του κυβερνητικού εταίρου στην αυριανή απεργία. Μάλιστα, εντός ολίγων ωρών... θα ανακοινωθεί πως και οι ΑΝΕΛ θα πρωτοστατήσουν στην αυριανή απεργία, κρατώντας τηλεβόες για να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά της φορολεηλασίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Δύο πράγματα μένει να δούμε: Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να κρατούν πλακάτ με σύνθημα: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, ως ένδειξη ανυπακοής και αντίστασης, να εργαστούν κανονικά.

Μετά κι από αυτό, η Δευτέρα Παρουσία θα φαντάζει ως μία μέρα σαν όλες τις άλλες...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ