ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Με επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο του "Καββαδία" για τις πρώτες βοήθειες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:40:00 μ.μ. |
 Το Ελληνικό Κολέγιο Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) και ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας", ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πολιτών για εκπαίδευση και επιμόρφωση, διοργάνωσαν τον 1ο κύκλο, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο "ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ".
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό, με μεγάλη επιτυχία! Οι συμμετέχοντες, που ήταν πολίτες του Δήμου Επιδαύρου και όχι μόνο, θεώρησαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την όλη διαδικασία και επιβράβευσαν την προσπάθεια του Συλλόγου, για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Το σεμινάριο υλοποιήθηκε εθελοντικά από τους γενικούς ιατρούς: κ. Χριστίνα Σπυράκη, Επιμελήτρια Α' του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας και κ. Δήμητρα Μουρλούκου, ιδιώτη ιατρό στο Άργος.
Το περιεχόμενό του περιελάμβανε θεωρητικές γνώσεις και πρακτική εφαρμογή στην αντιμετώπιση απόφραξης αεραγωγού από ξένο σώμα ή από πτώση της γλώσσας,καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και θέση ανάνηψης.
Το σεμινάριο ήταν δωρεάν για τους πολίτες και στους συμμετέχοντες χορηγήθηκε πιστοποιητικό παρακολούθησης.
"Ο Καββαδίας" από την πλευρά του ευχαριστεί όσους παρευρέθηκαν και υπόσχεται ανάλογες ενημερωτικές δράσεις στο μέλλον.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ