ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Βόμβα από τον Γιώργο Ψυχογιό: Έχουμε εξασφαλίσει το ποσόν των 30.000 ευρώ που θα διατεθούν για την αναγέννηση του Πανναυπλιακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:42:00 μ.μ. |
Αγαπητοί φίλοι του Πανναυπλιακού μας.

Αναγκάζομαι να επανέλθω στο ευαίσθητο θέαμα της προάσπισης της ιστορίας και της σημερινής πορείας της ομάδος μας επειδή λέγονται και ακούγονται πολλά για τις προθέσεις και τις δυνατότητες των συνεργατών μου αλλά και εμού προσωπικά . 

Δηλώνω λοιπόν σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι στην παρούσα φάση , με τις έως τώρα ενέργειες μας , εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε εξασφαλίσει το ποσόν των 30.000 ευρώ , χρήματα που θα διατεθούν για την αναγέννηση της ομάδος μας ..

Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι η άρνηση της φερόμενης ως διοίκησης της ομάδος , να συνεργασθεί μαζί μου , συντελεί στην διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση του Πανναυπλιακού. 

Τους καλώ λοιπόν να αποδεχθούν την προσφερόμενη συνεργασία , ακόμα και να παραδώσουν την διοίκηση της ομάδος σταματώντας το κρυφτούλι του ..σήμερα αύριο μεθαύριο , μη  τηρώντας ΤΙΠΟΤΑ από όσα έως τώρα είχαμε συζητήσει. 

Η ανοχή έλαβε τέλος !!!! Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του .!!!

Καλώ όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φίλους του Πανναυπλιακού να συμμετέχουν σε αυτή την νέα προσπάθεια που έχει μόνο ένα και μοναδικό στόχο ..Την αναγέννηση της ομάδος μας και την χάραξη μιας νέας πορείας η οποία θα έχει μόνο επιτυχίες !!!

Γιώργος Ψυχογιός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ