ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Κωστούρος: Όταν δεν έχεις τι να κάνεις και τι να πεις ξεκατινιάζεσαι...(βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 μ.μ. | |
 Σκληρή ήταν η αναφορά του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, στην σημερινή Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την ένταση που επικράτησε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο και την αποχώρηση της αντιπολίτευσης από την συνεδρίαση, με αφορμή την αναβολή της συζήτησης για την αύξηση των δημοτικών τελών, χρησιμοποιώντας βαριές κουβέντες.

Ο κ Κωστούρος τόνισε πως: "..άλλη μια φορά υπάρχει κόντρα και ένταση για κάτι επουσιώδες και ειναι επουσιώδες κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει με μια πρόταση, με ένα έργο, με μια κατάσταση να βελτιώσει τον δημότη, αλλά με κάτι διαδικαστικό.

Όταν ο κανονισμός δεν μας συμφέρει δεν τον επικαλούμαστε, όταν ο κανονισμός μας συμφέρει τον επικαλούμαστε. Από την μία ο πρόεδρος λέει, ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να γίνει πρόταση για αναβολή, έτσι λέει ο κανονισμός, δεν μας αρέσει... είναι πραξικόπημα όπως άκουσα να λέτε, όταν είναι κάτι...πάτε κόντρα στον  κανονισμό...

Νομίζω ότι πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας, αν μη τι άλλο το συγκεκριμένο Δ.Σ. δεν έχει δώσει το παραμικρό δείγμα αντιδημοκρατικής λειτουργίας, όλα αυτά ειναι κορώνες γιατί όταν δεν έχεις τι να κάνεις και τι να πεις ξεκατινιάζεσαι....  όταν δεν έχεις τι να κάνεις και τι να πεις!!! Η αντιπολίτευση ειναι σοβαρό θέμα, είναι πολύ σοβαρό θέμα για να το διαχειρίζονται κάποιοι λες και είναι σε πρωινάδικα. 

Εγώ αυτό λέω να ακουστεί...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ