ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

"Χέρι Βοηθείας” της Alpha Bank με τρόφιμα και στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:54:00 μ.μ. |
 Η Alpha Bank, συνεχίζοντας την κοινωνική της προσφορά, πραγματοποίησε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα "Χέρι Βοηθείας”, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Σκοπός του Προγράμματος είναι η δωρεά τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας (απόρους, πολυτέκνους, ηλικιωμένους) και η υποστήριξη των εγχωρίων προϊόντων, μέσω της συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις για την προμήθεια των τροφίμων που προσφέρονται, σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση η τράπεζα.

Εφέτος, το Πρόγραμμα επισκέφθηκε το Γηροκομείο Γρεβενών, το Άσυλο Ανιάτων Μεσσηνίας, τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Ιωάννινα, τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πρεβέζης καθώς και τις ενορίες των Μητροπόλεων Φωκίδος, Ορεστιάδος, Πολυάνης και Κιλκισίου. Επιπλέον, στο πλαίσιο του Προγράμματος, παρεδόθησαν τρόφιμα στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), στην Ψυχογηριατρική Εταιρία "Νέστωρ”, στη Φιλόπτωχο εταιρία Ερμουπόλεως Σύρου και στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Συνολικά, από την έναρξη του Προγράμματος έως σήμερα, έχουν παραδοθεί 15.000 τροχήλατα σακίδια με τρόφιμα.

Η αγορά των προϊόντων πραγματοποιήθηκε από τις ακόλουθες εταιρίες: 3 Α (φασόλια), AGRINO (ρύζι), ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ (μαρμελάδα), ΓΕΩΦΡΟΥΤΑ ΕΛΛΑΣ (σύκα Ευβοίας), ΙΟΝ Α.Ε. (κακάο), ΚΡΟΝΟΣ (κομπόστα), ΚΥΚΝΟΣ (τομάτα κονσέρβα), ΜΕΛΙΣΣΑ (ζυμαρικά), ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ (αλεύρι), NUTRIA (λάδι), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (μπισκότα), ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ (μέλι), ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΓΒΕ (ελιές Καλαμών), ΦΑΚΛΑΡΗΣ (λάδι) , ΦΛΟΚΟΣ (κονσέρβες), ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ (καλαμπόκι) και ΩΜΕΓΑ (φακές). Τη συσκευασία, τοποθέτηση και διανομή των προϊόντων ανέλαβε η εταιρία Corporate Promotions.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ