ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Γκιόλας: Σιγά μην κλάψω για τον μπαταχτσή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:17:00 π.μ. | |
 Σιγά μη κλάψουμε για έναν επιχειρηματία που έχει ακίνητα και χρειαστεί να πουλήσει και ένα – δύο οικόπεδα για να τιμήσει τους όρους της δανειακής του σύμβασης. Την άποψη αυτή κοντολογίς εξέφρασε χθες και μάλιστα με την μορφή συμβουλής προς τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας υπερασπιζόμενος το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής.
Χαρακτηριστικά η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Γκιόλα ήταν «Νομίζω και περιμένω, να πείτε τα θετικά σημεία του παρόντος νομοσχεδίου που υπερασπίζεται την υγιή επιχειρηματικότητα, αυτούς δηλαδή που πράγματι κινδυνεύουν και όχι τους μπαταχτσήδες, Αυτούς τους ανεχθήκατε και τους ανέχθηκαν, δηλαδή υπάρχουν περιπτώσεις να έχει κάποιος οφειλέτης δύο και τρία ξενοδοχεία και καμιά δεκαριά ακίνητα για να πορεύεται, οικόπεδα ή οτιδήποτε. Αυτός κάπου, όταν θα του ζητηθεί από την τράπεζα, οφείλει να εκποιήσει το ένα ή τα δύο οικόπεδα για να μπορέσει να διασωθεί και να τιμήσει τους όρους της δανειακής του σύμβασης…»
(σ.σ.) Μόνο, που η τράπεζα κ. βουλευτά δεν θα ζητήσει να εκποιήσει μόνο το οικοπεδάκι ή το σπιτάκι του μπαταχτσή του επιχειρηματία με τα δύο- τρία ξενοδοχεία αλλά και του "φεσωμένου" εμπόρου της γειτονιάς, του μικροβιοτέχνη, του καταστηματάρχη της γωνίας κ.λ.π

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ