ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:27:00 π.μ. | |
 Επειδή πλέον τα χτυπήματα στη ζωή της εργατικής-λαϊκής οικογένειας είναι καθημερινά και πληθαίνουν (ανεργία, πλειστηριασμοί κατοικιών, διακοπή ηλεκτροδότησης κατοικιών, τσεκούρι στα επιδόματα, τσεκούρι στις παροχές υγείας και πρόνοιας, μειώσεις στις συντάξεις, αυξήσεις στα όρια ηλικίας, κ.α)
Επειδή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει ακάθεκτη να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ΕΕ, των δανειστών και της ντόπιας πλουτοκρατίας και φέρνει στη Βουλή τη δεύτερη δόση των προαπαιτούμενων: "νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων", με ισχύ από 1/1/2016, ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, παράδοση των κόκκινων δανείων στα κοράκια των χρηματαγορών.

Πρέπει οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, να ορθώσουμε τοίχο και να μην καταφέρουν να μας τρομοκρατήσουν με παλιά και νέα διλήμματα για την ΕΕ και την πολιτική αστάθεια. Να μην περάσουν τα μέτρα για την κοινωνική ασφάλιση! Να μην περάσει η σιωπή, η συνενοχή στο έγκλημα που προετοιμάζουν! Να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ με συμμετοχή στην οργάνωση του αγώνα, κοινωνική συμμαχία και κοινή δράση με τα άλλα λαϊκά στρώματα, για να δυναμώσει η πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!
Τρίτη 15/12, Πλατεία Αγ. Πέτρου στο Άργος, στις 18:00
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ