ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ζευγάρι Ρουμάνων βρέθηκαν νεκροί από διαρροή υγραερίου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:17:00 μ.μ. |
 Νωρίς το απόγευμα μια φίλη του ζευγαριού ανησύχησε γιατί δεν σήκωνε η 28χρονη το τηλέφωνό της και πήγε στην μητέρα του 20χρονου. 
Ειδοποίησαν την αστυνομία και μπήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι όπου βρήκαν το ζευγάρι νεκρούς πιθανότητα από διαρροή υγραερίου, μιας και μύριζε έντονα μέσα στο σπίτι όταν το άνοιξαν. 

Η 28χρονη ήταν ξαπλωμένη σ΄ένα κρεβάτι που ήταν φτιαγμένο από κλούβες και ο 20χρονος ήταν πεσμένος στο πάτωμα, δυστυχώς το ζευγάρι των Ρουμάνων δεν πρόλαβε να ζήσει , ούτε την ζωή αλλά ούτε και τον έρωτα τους. 
Το ζευγάρι αγαπήθηκε έντονα , τόσο ώστε να χωρίσει η 28χρονη τον άντρα της για να ζήσει με το νεαρό ομοεθνή της , ο οποίος έκανε και αυτός θυσίες κόβοντας τις σχέσεις του με την οικογένεια του που δεν ενέκρινε αυτή τη σχέση. 
Η κοπέλα δούλευε καθημερινά σε δυο δουλειές και ο νεαρός και αυτός δεν άφηνε μεροκάματο, όμως τα χρήματα λόγω κρίσεις δεν ήταν αρκετά για να χρησιμοποιούν καλοριφέρ και είχαν για θέρμανση την σόμπα υγραερίου , που ήταν και μοιραία για την ίδια τους τη ζωή.

Ρεπορτάζ: 
Σωτηρία Παπαδοπούλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ