ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Χριστούγεννα της ΑΓΑΠΗΣ!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 π.μ. |
Χριστούγεννα της ΑΓΑΠΗΣ!
Μόνο έτσι μπορώ να ονομάσω αυτή την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που κάναμε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου,στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ναυπλίου..Διότι η εισροή του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη,που μόνο αγάπη δείχνει για αυτό που κάνουμε με πολύ κόπο για τρίτη συνεχή χρονιά..και θα το συνεχίσουμε με πολλή όρεξη διότι και τα παιδιά και το κοινό ανταποκρίνονται με εκδηλώσεις ενθουσιασμού προς το πρόσωπό μου για όλη αυτή την προσπάθεια μου.
Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!
Και θέλω να ευχαριστήσω με την σειρά μου όλους τους συνεργάτες μου,που δούλεψαν σκληρά για να γίνει αυτό το υπέροχο έργο:

-Τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Νεκτάριο Αντωνόπουλο για την άδεια του για όλο αυτό το πολύ δύσκολο έργο,την ευλογία του και τις πατρικές του ευχές.
-Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κο Δημήτρη Κωστούρο για την αμέριστη συμπαραστασή του και την πολύ σημαντική προσφορά του.
-Την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κα Πόπη Καλκούνου για την άριστη συνεργασία της και την πάντα πρόθυμη υποστήριξή της.
-Την κα Μαρία Ράλλη Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού,τους Βουλευτές κο Μανιάτη και κο Ανδριανό και την Διευθύντρια της ΔΕΥΑΝ κα Άννα Μαντά για την παρουσία τους.
-Τον εφημέριο του Αγ.Νικολάου πατέρα Κυριακό Αγγελόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά του,καθώς και όσους εργάστηκαν στο ναό.
-Τον κο Μάνο Σταθόπουλο και το επιτελείο του για την άψογη τεχνική υποστήριξη,την δεξιοτεχνική ηχοληψία του,των ιδιαίτερο χειρισμό των ειδικών εφέ και την ακούραστη εργασία του.
-Το στούντιο Φώτο Φλας (Μαρία Παπαδοπούλου) για την επαγγελματική βιντεοληψία και την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.
-Τα μέλη των χορωδιών και την αφηγήτριά μας Δώρα Παπαδάκη για την πολύ κοπιαστική προσπάθειά τους και την εξαιρετική απόδοσή τους.
-Τα μέλη της ορχήστρας μας για την πρωτότυπη καλλιτεχνική τους ερμηνεία.
(Μαντολίνο-κιθάρα Ευάγγελος Μελετέας,Βιολί Θανάσης Καρανάσιος,Κλαρινέτο Δημήτρης Μαρίνης,Σαντούρι Μιχάλης Κατσαλούλης,Κρουστά Γιάννης Κάππος,Σαξόφωνο Μιχάλης Μπελεσιώτης,Μπουζούκι Τσολάκου Αναστασία,Ακκορντεόν Δρούλλιας Ανδρέας,Λύρα πάτερ Διονύσιος Ταμπάκης)
-Τους γονείς των παιδιών για την πολύτιμη προσωπική τους βοήθεια.
-Την κα Βασιλική Πίκη για την συγγραφή των στίχων.
-Όλο το κοινό για την ένθερμη υποδοχή του και την ενεργή συμμετοχή του που μας πλημμύρισε με τόσο αγάπη.
-Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους χορήγους μας κα Μαρία Νυσταζοπούλου,φωτοαντίγραφα COPY POINT,καφετέρια 360s και Όμορφο ταβερνάκι για την στήριξή τους.
Μικροί και μεγάλοι ενωμένοι ακολουθούμε το άστρο της Βηθλεέμ που οδηγεί μόνο στην ΑΓΑΠΗ σας!

Με Εκτίμηση η χοράρχης κα Πίκη Θεολένα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ