ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Αντιδράσεις από την παρουσία του εκπτώτου βασιλικού ζεύγους σε παιδική Χριστουγεννιάτικη εκδηλωση στο Πόρτο Χέλι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:41:00 μ.μ. |
 Χθες το βράδυ στις 8.30 στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Πόρτο Χέλι θα τραγουδούσε η παιδική χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης. Για άγνωστο λόγο η εκδηλωση μεταφερθηκε στην διπλανή αίθουσα ξενοδοχείου. Στις 8.30 και ενώ οι γονεις και τα παιδιά κάθονταν στις καρέκλες μπήκαν στην αίθουσα οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών συνοδεύοντας τον έκπτωτο βασιλέα Κωνσταντίνο και την σύζυγο του που οδήγησαν να καθίσουν στις πρώτες θέσεις των επισήμων.
Κάποιοι πολίτες αποχώρησαν αμέσως εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους

Ερωτημα 1.
Ποιο ειναι το μηνυμα που ελαβαν τα μικρα παιδακια απο αυτο το γεγονος σε σχεση με το πολιτευμα της χωρας;

Ερωτημα 2.
Ο κ Κυριακου του ΑΝΤ1 χορηγος της εκδηλωσης γνωριζε για αυτον τον ειδικο προσκεκλημενο;Τον προτεινε, τον αποδεχτηκε;

Ερωτημα 3.
Σαν τι καθησε ο εκπροσωπος της εκπτωτης δυναστιας στην πρωτη σειρα των επισημων διπλα στις τοπικες αρχες; Και μαλιστα την στιγμη που μεγαλα εκδοτικα συγκροτηματα στην Ελλαδα και το εξωτερικο επιχειρουν να ξαναγραψουν την ιστορια της μοναρχιας στην Ελλαδα ανοιγοντας πολιτειακο θεμα μεσα απο πολιτικες δηλωσεις των απογονων του, βιογραφιες του τεως και συχνα δημοσιευματα για την ζωη της οικογενειας ;

Ο Ελληνικος λαος κατα πλειοψηφια και μετα απο πολυχρονους αγωνες δεκαετιων εδιωξε τους Γλυξμπουργκ απο την χωρα με το δημοψηφισμα της μεταπολιτευσης και αποφασισε πως η Ελλαδα δεν θελει βασιλιαδες .

Και αυτη δεν ηταν μια αποφαση της στιγμης οποιος-α θελει να εντρυφησει στα δεινα που εφερε η μοναρχια στη χωρα μας μπορει να το κανει. Μαλιστα πριν τρεις μερες η εφημ συντακτων ειχε και κατατοπιστικο αφιερωμα για τον βιο και πολιτεια του τεως. Τους βασιλιαδες τους διωξαμε και τους χρυσοπληρωσαμε .Και οσο τους κρατουσαν οι ξενοι σε αυτη τη θεση και οταν τους διωξαμε(και η χουντα τους πληρωνε οσο ηταν στο εξωτερικο).Τωρα με τα λεφτα που πληρωσε ο Ελληνικος λαος αγοραζουν σπιτια που κοστιζουν εκατομμυρια και κανουν δημοσιες σχεσεις.Και οχι μονο.

Τα παιδακια ομως δεν μπορουν να τα γνωριζουν ολα αυτα.Γιατι ειναι παιδακια .Κοιταζουν εμας τους μεγαλους και μαθαινουν.Και οι πολιτες που διαφωνουν με αυτες τις προσκλησεις δεν μπορουν να εκφραστουν γιατι ηταν μια Χριστουγενιατικη γιορτη και κανεις δεν θελει να κανει φασαρια σε μια γιορτη.

Υπαρχουν ερωτηματα ομως και ευθυνες στους μεγαλους. Τους εκπροσωπους. Και πρεπει να απαντηθουν.

Η μοναρχια στην Ελλαδα τελειωσε.Μια για παντα.Και οσοι την εκπροσωπησαν καθολου δεν ειναι τιμωμενοι στις γιορτες μας.Οποιος θελει να τους τιμησει μπορει να το κανει σε ιδιωτικους χωρους αναμεσα σε οσους νοσταλγουν την βασιλεια.Οχι σε παιδικες εκδηλωσεις Χριστουγεννων που διοργανωνει η κοινοτητα.

Κόβενυ Λη
Κατσαΐτης Γεράσιμος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ