ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρος: Λυπάμαι για όσους ψήφισαν το Σύμφωνο Συμβίωσης (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:32:00 μ.μ. | |
 Την λύπη του για τους βουλευτές που ψήφισαν το Σύμφωνο Συμβίωσης, το βράδυ της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου, στην διάρκεια της ψηφοφορίας που διεξάγει στην Βουλή εξέφρασε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρος. 

Ο Μητροπολίτης απαντώντας σε ερώτησή μας τόνισε πως η Εκκλησία όχι μόνο διαφορετική άποψη αλλά ακολουθεί τη φύση και το νόμο του Θεού και σε αυτήν την περίπτωση έχουμε «παρά φύσει κίνηση» και «κουσούρι»

Τόνισε πως οι άνθρωποι αυτοί, τους οποίους τους χαρακτήρισε «ως ανθρώπους της ανωμαλίας» θα πρέπει να έχουν συστολή και να μην επιδεικνύουν την διαφορετικότητά τους.

Σημείωσε δε πως θα μπορούσε η Πολιτεία να τους διευκολύνει με κάποιο άλλο τρόπο και όχι να τους εντάξει στο Οικογενειακό Δίκαιο.

«Λυπάμαι και εύχομαι να τους ελεήσει ο Θεός και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας» ανέφερε ο Μητροπολίτης και συμπλήρωσε «είναι άρρωστοι, είναι πάθος αυτό που έχουν και πρέπει να θεραπεύσουν την αρρώστια τους. Τους αγαπώ αλλά δεν τους εκτιμώ».

Σε ερώτησή μας πως κρίνει τα όσα ακούγονται για την Εκκλησία, ότι δηλαδή έχει τέτοια άτομα στους κόλπους της απάντησε πως «Δεν ξέρω αν η Εκκλησία έχει τέτοια άτομα, αλλά πάντα αυτοκαθαίρεται χωρίς τυμπανισμούς».

Μάλιστα την παραλλήλισε με το δέντρο που έχει ξεράδια και το Φθινόπωρο αυτά πέφτουν, έτσι και η Εκκλησία αν παρεισφρήσει κάποιο τέτοιο άτομο αυτοκαθαίρεται την ίδια ώρα».

Δείτε στο βίντεο τη δήλωση του Μητροπολίτη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ