ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Νέα ρύθμιση οφειλών με ευνοϊκούς όρους από τη ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. |
 Η επιχείρηση θέλοντας να δώσει την δυνατότητα στους πολίτες να διακανονίσουν τις οφειλές τους προς αυτήν, αναλογιζόμενη την άσχημη τρέχουσα οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας αλλά και την δυνατότητα να εισπραχθούν άμεσα οι χρονίζουσες ανεξόφλητες οφειλές της, που προέρχονται από τέλη ύδρευσης –αποχέτευσης προχωρά για τελευταία φορά σε νέα ρύθμιση οφειλών με ευνοϊκούς όρους προκειμένου να περιοριστεί και μειωθεί το ύψος των οφειλών προς αυτή και προκειμένου να διευκολυνθούν και οι καταναλωβές .
Ως γνωστό η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και των αντλιοστασίων ύδρευσης, την διαχείριση των οποίων έχει η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ επιβαρύνουν την επιχείρηση με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από λογαριασμούς προς την ΔΕΗ.

Ήδη μέχρι σήμερα οφείλεται στην ΔΕΗ μεγάλο ποσό και δεχόμεθα ασφυκτικές πιέσεις για την ρύθμιση της οφειλής .

Η ρύθμιση της οφειλής προς την ΔΕΗ είναι εφικτή, από την επιχείρηση, μόνο εάν ανταποκριθούν οι πολίτες και προσέλθουν και ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς αυτήν.

Καταληκτική ημερομηνία αίτησης αναγνώρισης οφειλής η 31/12/2015

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

1.Με την αίτηση αναγνώρισης της οφειλής από τον οφειλέτη να προκαταβάλλεται το για οφειλόμενο ποσό έως τα 1.000,00 € το 10% του ποσού και άνω των 1.000,00 € το 5% του ποσού.

2.Η εξόφληση να διακανονίζεται έως και δεκαπέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις με ελάχιστο ποσό δόσης τα τριάντα ευρώ (30,00 €) για οφειλόμενο ποσό έως τα 500,00 € και έως εικοσιτέσσερις δόσεις με ελάχιστο ποσό δόσης τα πενήντα ευρώ (50,00 €) για οφειλόμενο ποσό πάνω από 500,00 €.

3.Προϋπόθεση του διακανονισμού να εξοφλούνται κανονικά οι τρέχοντες λογαριασμοί.

4.Η μη καταβολή δύο δόσεων ή των τρεχόντων λογαριασμών έχει ως συνέπεια την απώλεια της ρύθμισης και η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ αυτοδίκαια προχωρά σε διακοπή της παροχής και ξεκινά αμέσως νομικές διαδικασίες των οφειλών.

** Το παρόν δελτίο τύπου δεν αφορά πολίτες που έχουν ήδη κάνει ρύθμιση είτε την τηρούν είτε δεν την τηρούν με τις ανάλογες συνέπειες

Η αιτήσεις αναγνώρισης της οφειλής και ο διακανονισμός θα γίνονται στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ & στο γραφείο των καταναλωτών οπού εξοφλούνται οι λογαριασμοί

Πληροφορίες για την ρύθμιση στα τηλ.: 2751068278 κ. Παναγιώτη Μακρή, κ. Χρήστο Παπαμιχαήλ & 2751068098 κ. Αθανάσιο Καρυάμη


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Παν. Σχοινοχωρίτης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ