ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Καλούν την διοίκηση του Πανναυπλιακού να προχωρήσει άμεσα στη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:27:00 μ.μ. |
 Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων της πόλης που κάνουμε ένα κίνημα με κοινό στοιχείο την αγάπη μας για τον ένδοξο Πανναυπλιακό. Την αγάπη και συνάμα την ανησυχία μας για το πρωτοφανές τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει το ιστορικό σωματείο του Ναυπλίου. 

Αυτήν την ανησυχία εκφράσαμε προσωπικώς στον Κο Σοροβίγκα, σε συνάντηση στα Γραφεία του συλλόγου που έγινε στις 12 Νοεμβρίου, διατυπώνοντας παράλληλα την πρόθεσή μας να συμμετάσχουμε άμεσα στα διοικητικά της ομάδας. 

Παρά όμως τις διαβεβαιώσεις που ελάβαμε ότι προτίθεται να επικοινωνήσει μαζί μας, είκοσι ήδη ημέρες μετά την τελευταία μας συνάντηση και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες που καταβάλαμε προς τούτο, καμία από μέρους του ανταπόκριση δεν υπήρξε. Και όλα αυτά, ενώ τα προβλήματα της ομάδας διογκώνονται και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης αγωνιά.

Καλούμε λοιπόν την παρούσα διοίκηση του Πανναυπλιακού να προχωρήσει άμεσα στη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου προκειμένου ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να βρούμε τις λύσεις εκείνες που θα ανακόψουν την καθοδική πορεία και θα προσφέρουν προοπτική για το μέλλον.

Γιώργος Ψυχογιός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ