ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου για την συνάντηση με το Δήμαρχο Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:31:00 μ.μ. | |
 Στην γενική Συνέλευση της 25ης Νοεμβρίου του Εμπορικού Συλλόγου Άργους παραβρέθηκαν 65 εγγεγραμμένα μέλη από τα 120 .

Η Συνέλευση είχε τα εξής θέματα συζήτησης : 

1) Κυκλοφοριακό και 2) Εύρεση νέων θέσεων στάθμευσης (Δημοτικό πάρκινγκ), λόγω κατάργησης 500 θέσεων.

Αποφασίστηκε μετά από διάλογο με τα μέλη μας ,να δούμε τον Δήμαρχο κ. Καμπόσο και να συζητήσουμε τα αιτήματά μας .

Πράγματι ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντώνης Καλοθέου συνάντησε τον κ. Δήμαρχο σε προγραμματισμένο ραντεβού την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου , μεταφέροντας τα αιτήματα των μελών .:
Μετά από ανταλλαγή απόψεων συζητώντας σε πολύ καλό κλίμα με τον κ. Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο κ. Δ. Κρίγκο ,καταλήξαμε τα εξής:

α) Απελευθέρωση της Φείδωνος μέχρι το ύψος της Καποδιστρίου , ώστε να υπάρχει κυκλοφορία από Φείδωνος προς την Καποδιστρίου .

β) Προέκταση της εφαρμογής του κυκλοφοριακού ώστε να βελτιωθεί το κυκλοφοριακό όπως π.χ. αντιστροφή της Γούναρη , δηλαδή είσοδος από το αρχαίο θέατρο με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο Άργους κ.α.

γ) Όσον αφορά τους χώρους στάθμευσης με ενημέρωσαν ότι βρίσκονται σε συζήτηση με ιδιοκτήτες οικοπέδων , ήδη στην Αγίου Κωνσταντίνου πίσω από το πολιτιστικό κέντρο Μέγας Αλέξανδρος θα δημιουργηθούν περίπου 70 θέσης πάρκινγκ .

Ο Δήμαρχος ζήτησε την βοήθεια του εμπορικού κόσμου ώστε να προτείνουμε οικόπεδα σε διάφορα σημεία της πόλης.
Επίσης κατά την συζήτηση καταλήξαμε ότι είναι ωφέλιμο για την εξυπηρέτηση του κόσμου να διαφυλάξουμε τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης , να μην παρκάρουν οι συνάδελφοι και άλλοι επαγγελματίες να επιλέγουν άλλα σημεία ,ειδικά τώρα που έχουν περιοριστεί οι θέσεις λόγο ανάπλασης .

Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον κ. Δήμαρχο , ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Οικονόμου να φροντίσει ώστε οι θέσεις να είναι προς εξυπηρέτηση των επισκεπτών και μόνο και φυσικά οι μόνιμοι κάτοικοι να παρκάρουν μόνο στις μπλε θέσεις και όχι οπουδήποτε.

Τέλος ο κ. Δήμαρχος υποσχέθηκε πως η Τσώκρη θα δοθεί σε κυκλοφορία μέχρι της 10 Δεκεμβρίου και ότι μέχρι τέλος του χρόνου δεν θα κλείσουν άλλο κεντρικό δρόμο .

Το Δ.Σ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ