ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Μπόλαρης: Οι εξαγωγές αγροτικών προϊόντων στυλοβάτης της οικονομικής ανάκαμψης (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:49:00 π.μ. |
 Συνέντευξη παραχώρησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Γεωργίας Μάρκος Μπόλαρης κατά την επίσκεψη του σήμερα 4 Δεκεμβρίου σε χυμοποιεία, εξαγωγικές μονάδες αγροτικών προϊόντων και κτηνοτροφικές μονάδες στην Αργολίδα.
Σε δηλώσεις του ο Αναπληρωτής υπουργός κ. Μπόλαρης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ΄΄στην καρδιά του Αργολικού κάμπου, την ώρα της συλλογής των πορτοκαλιών ,την ώρα της εξαγωγής , είμαστε εδώ για να μιλήσουμε με τους παραγωγούς και να ακούσουμε τα θέματα που τους απασχολούν.

Η Ελλάδα θα βγει από την κρίση με ποιοτική, πιστοποιημένη , παραγωγή, με την αύξηση του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος. Είναι άμεση προτεραιότητα η στήριξη των αγροτών, υπάρχουν ζητήματα , τα ακούσαμε, θα έχουμε ανοιχτή γραμμή με τους παραγωγούς και τους εκπροσώπους τους.. ΄ τόνισε ο κ. Μπόλαρης και πρόσθεσε ότι ΄΄ η ανάπτυξη δεν είναι σύνθημα, θέλει δουλειά και συνεχείς παρεμβάσεις , για να έχουμε σύντομα αποτελέσματα…΄΄ ενώ σε ερώτηση για τις επανορθώσεις από το πακέτο Χατζηγάκη που έχει τρομοκρατήσει τους αγρότες είπε πως, η ηγεσία του υπουργείου εξετάζει το θέμα και θα υπάρξουν ανακοινώσεις ενώ δεν τίθεται θέμα συμψηφισμών.
Ο κ. Μπόλαρης επισκέφθηκε και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας με τον οποίο συμφωνήσαν και έκλεισαν ραντεβού για το θέμα της παραχώρησης του κτιρίου των καπναποθηκών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Ο κ. Χειβιδόπουλος αφού ενημέρωσε διεξοδικά τον υπουργό για την πορεία του αρδευτικού έργου μεταφοράς νερού από τον Ανάβαλο δώρισε στον Υπουργό ιστορικά βιβλία.
Από την πλευρά του ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Υπουργό για τη σημερινή του επίσκεψη και για το ουσιαστικό του ενδιαφέρον για τον αγροτικό κόσμο. ‘Όπως δήλωσε ο κ. Γκιόλας ΄΄υπάρχει μια οψιμότητα στην παραγωγή ,αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις υγιείς συνεταιριστικές και ιδιωτικές επιχειρήσεις να προχωρήσουν στην τυποποίηση με δυναμισμό και εξωστρέφεια, τροφοδοτώντας τις διεθνείς αγορές, με ποιοτικά και αναβαθμισμένα προϊόντα. Στόχος θα πρέπει να είναι η ποιοτική παραγωγή που θα βοηθήσει σημαντικά τον αγροτικό πληθυσμό και την ελληνική οικονομία γενικότερα.Πρέπει λοιπόν με κέφι και δυναμισμό να κινηθούμε και στον αγροτικό τομέα, να κατακτήσουμε τις αγορές με ανταγωνιστικά προϊόντα, έτσι ώστε να βγούμε, σταδιακά από την κρίση.. ΄΄ κατέληξε ο κ. Γκιόλας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ