ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου: Στόχος η παραμονή στην κατηγορία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. |
 Από την ομάδα πόλο του Ναυτικου Ομίλου Ναυπλίου δεν αποχώρησε κανείς. Ως τώρα η ομάδα δεν έχει κάνει μεταγραφές, αλλά βρίσκεται κοντά στην απόκτηση δύο παικτών που αναμένεται να την ενισχύσουν. Γενικά το ρόστερ το οποίο θα στηριχτεί θα είναι το περσινό.  Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή του Ν.Ο Ναυπλίου κ. Β. Κεφαλά, μας είπε τα εξής:


Για τους στόχους της ομάδας του και τα φαβορί της κατηγορίας
“Στόχος είναι μια εύκολη παραμονή στην κατηγορία, χωρίς να μπλέξουμε στη διαδικασία των πλέι – άουτ. Αν έρθει κάτι καλύτερο, θα το κυνηγήσουμε. Κατ αρχάς δεν ξέρουμε ακόμα αν θα κατέβουν όλες οι ομάδες. Όσο τα ρόστερ παραμένουν αδιευκρίνηστα, δεν μπορώ να κάνω μια ασφαλή εκτίμηση. Αυτό μπορεί να αλλάξει και τελευταία στιγμή με δύο μεταγραφές. Σίγουρα υπάρχουν σταθερές αξίες στην κατηγορία, όπως ο Ποσειδώνας Ιλισίων, ο Αγ. Νικόλαος, ο ΟΕΑΝΑΒ, αλλά δε γνωρίζω τι προτίθενται να διεκδικήσουν.”

Για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος

“Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο καλύτερος τρόπος. Δυστυχώς όμως, φαίνεται να είναι ο ενδεδειγμένος, καθώς η ομοσπονδία δεν έχει χρήματα και πρέπει να στηριζόμαστε κάθε χρόνο στην ιδιωτική πρωτοβουλία.”

Για την προετοιμασία της ομάδας

“Στο Ναύπλιο έχουμε χωροταξικό θέμα. Το κολυμβητήριο δε λειτουγρεί όλο το χρόνο κι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Από πρόπερσι έχουμε μπει σε μια λογική να κάνουμε δύο φιλικά το μήνα, ώστε να μαζευόμαστε όλοι οι αθλητές που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Γενικά προσπαθούμε να κάνουμε 2-3 προπονήσεις την εβδομάδα. Το Σάββατο που μας πέρασε δώσαμε φιλικό με την Πετρούπολη και το εφηβικό τμήμα του Εθνικού.”

Για τα τμήματα υποδομών

“Έχουμε στις μικρότερες ηλικιακά ομάδες περίπου 40 παιδιά, αριθμό ικανοποιητικό αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που υπάρχουν με το κολυμβητήριο. Κάναμε μάλιστα και μια προσπάθεια μήπως κατεβάσουμε παιδικό τμήμα.”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ