ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ιερώνυμος για το σύμφωνο συμβίωσης: "Όλα είναι παιδιά του θεού αλλά ότι κάνουν δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 μ.μ. |
"Όλα είναι παιδιά του θεού αλλά ότι κάνουν δεν σημαίνει... ότι είναι και σωστό". Με τον τρόπο αυτό απαντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο Ναύπλιο όπου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, για την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης .

Σε ομιλία του στο Ναύπλιο ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε επίσης και στην αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας κ. Αναγνωστόπούλου για το θέμα του διαχωρισμού του κράτους και της εκκλησίας, αναφέροντας πως:"Ετσι  η κυρία Υπουργός είπε χθες πως πρέπει να ξαναγράψουμε την ιστορία γιατί πρέπει να δούμε δυο πλευρές της ιστορίας, την ιστορικότητα και την εθνότητα Το εθνικό δεν μας ενδιαφέρει, έχει τα δικά της παραδείγματα, μας ενδιαφέρει η σειρά των γεγονότων. Είναι μια θεωρία νεοφανής, αλλά εκ του ασφαλούς,.... όταν ο Κολοκοτρώνης έλεγε "αγωνίζομαι και πεθαίνω  για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την ελευθερία" αυτό ήταν ιστορικότητα, η εθνικότητα, δηλαδή αυτό το έλεγε για να τον γράψει η ιστορία κάποτε....δεν ξέρω ποιος θα έδινε αυτή την ερμηνεία..."

Δείτε τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου παρακάτω σε βίντεο:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ