ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Μανιάτης: Είναι καθήκον μας να δώσουμε στεγή στο 25% των κεντροαριστερών πολιτών (ηχητικά)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:03:00 μ.μ. | |
 Παρακολουθήστε παρακάτω σημεία της τοποθέτησης του Βουλευτή καθ. Γιάννη Μανιάτη  σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στον Real fm και Παραπολιτικά fm:



-Στην Κεντροαριστερά συζητάμε τη δημιουργία συμπαράταξης υπό ενιαία ομπρέλα με στόχο το κέντρο, τη σοσιαλδημοκρατία, την οικολογία.

-Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουμε στην Ελλάδα μια σύγχρονη δημοκρατική συμπαράταξη που θα καλύπτει το σύνολο της Κεντροαριστεράς.

-Η πρότασή μας είναι αμέσως μετά τη συνδιάσκεψη να γίνει επανεκκίνηση του κεντροαριστερού χώρου του 25% κάτω από μια ομπρέλα.

-Χάρηκα από τη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη, γιατί είδα ότι η πρότασή του είναι στην ίδια κατεύθυνση με τη δική μας.

-Τους χαρακτηρισμούς "παλιό" και "νέο" τους ζήσαμε από την εμπειρία μας με τον ΣΥΡΙΖΑ και ξέρουμε ότι δεν σημαίνουν τίποτα.

-Μέσα στον Φλεβάρη ξεκινάμε προετοιμασία προγραμματικής συνδιάσκεψης που θα γίνει τον Μάρτιο. Νέος αρχηγός θα εκλεγεί τον Ιούνιο.

-Η προοδευτική παράταξη έκανε τεράστιο βήμα στις προηγούμενες εκλογές. Τώρα η προσπάθεια συνεχίζεται με μεγαλύτερη ορμή.

-Η συνεργασία μας με το ΠΟΤΑΜΙ είναι στενή στη Βουλή, κι ένα μεγάλο μέρος του αυτοπροσδιορίζεται ως κεντροαριστερό.

-Είναι αδιανόητο να μην ενώσουμε δυνάμεις και να μη δώσουμε στέγη στο 25% των κεντροαριστερών πολιτών. Είναι καθήκον μας.

-Κανένας δεν θα απορροφήσει κανέναν. Ο καθένας συνεισφέρει τα θετικά του και κρατάει την αυτοτέλειά του υπό μια ομπρέλα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ