ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Νέα παρέμβαση Ανδριανού για την ίδρυση και λειτουργία Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή νέα Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Ν. Φίλη με θέμα την ανάγκη ίδρυσης και λειτουργίας Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου στην Αργολίδα.
Επισημαίνεται ότι στην 3450/13-1-2016 Απάντηση του Υπουργού στην προηγούμενη σχετική 1687/4-12-2015 Ερώτηση του κ. Ανδριανού με το ίδιο θέμα, ουσιαστικά αναπαράγεται αυτολεξεί προηγούμενη απάντηση για το ίδιο ζήτημα και αναφέρεται ότι “δεν έχει κατατεθεί αίτημα για ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου στην Αργολίδα”, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Με την 1687/4-12-2015 Ερώτηση επανήλθα στο επιτακτικό ζήτημα της ίδρυσης και λειτουργίας Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου στην Αργολίδα, παρουσιάζοντας μάλιστα τις συγκεκριμένες ενέργειες που έχουν αναληφθεί από την τοπική κοινωνία και τους αρμόδιους φορείς.

Στην 3450/13-1-2016 Απάντηση του Υπουργού ουσιαστικά αναπαράγεται αυτολεξεί προηγούμενη απάντηση για το ίδιο ζήτημα και αναφέρεται ότι “δεν έχει κατατεθεί αίτημα για ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου στην Αργολίδα”.

Δεδομένου του ότι αυτό, όπως λεπτομερειακά τεκμηριώνεται στην ως άνω 1687/4-12-2015 Ερώτησή μου, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα,


ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Με ποιες άμεσες ενέργειες θα δρομολογηθεί η ίδρυση και λειτουργία Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου στην Αργολίδα, δεδομένης τόσο της υπερπληρότητας του σχετικού φακέλλου, όσο και της επιτακτικής ανάγκης ίδρυσης αυτής της εκπαιδευτικής δομής που θα εξυπηρετήσει μαθητές από ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή, διασφαλίζοντας έτσι στην πράξη τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματά τους που σήμερα τίθενται σε διακινδύνευση.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ