ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυργέλας "ΑΘΗΝΑ"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 π.μ. |
 Εχθές, Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυργέλας "ΑΘΗΝΑ", στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν Αγίου Νικολάου Πυργέλας.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους!
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον εφημέριο της ενορίας μας, π. Ιωάννη Παπαδημητρίου για την όμορφη και επίκαιρη ομιλία του με θέμα : "Ο χρόνος...Φίλος ή εχθρός";
Iδιαίτερα ευχαριστήρια αξίζει να δώσουμε στο σύλλογο "Ελληνική Παράδοση" που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και συμμετείχε στην εκδήλωσή μας με την χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού, με υπεύθυνο τον καθηγητή μουσικής κ. Σπύρο Μαρίνη, τραγουδώντας μας κάλαντα από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας.
Παράλληλα, η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και δασκάλα του συλλόγου, Σοφία Κούσουλα, μας αφηγήθηκε και μας συγκίνησε με την ιστορία του Αγίου Βασιλείου μέσα από το πολύ όμορφο διήγημα του Φώτη Κόντογλου, "Το Βλογημένο μαντρί".
Με το πέρας της εκδήλωσης, οι γυναίκες του συλλόγου μας προσέφεραν στους παρευρισκόμενους ζεστό κρασί και διάφορα εδέσματα μαζί με την βασιλόπιτα.

Ευχόμαστε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά!
Και του χρόνου!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ