ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ στηρίζει το μπλόκο αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:46:00 μ.μ. | |
  Οι φτωχομεσαίοι αγρότες από της Αργολίδας κλιμακώνουν τον αγώνα για την επιβίωση, έχοντας στήσει μπλόκο από την Παρασκευή 15 Γενάρη 2016 στην περιοχή της Δαλαμανάρας ενάντια στην πολιτική που τους διώχνει από τα χωράφια τους, με τα μέτρα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό του κλάδου, που προωθούν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η ΕΕ και το μεγάλο κεφάλαιο.
Η Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ συμπαρατάσσεται με τους μικρομεσαίους αγρότες που δίνουν αγώνα επιβίωσης. Κι αυτός ο αγώνας δεν μπορεί παρά να στρέφεται ενάντια στην ΚΑΠ της ΕΕ και στην πολιτική της κυβέρνησης, που επιταχύνουν το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς και την παραπέρα συγκέντρωση της γης και της παραγωγής στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών και μεγαλοεπιχειρηματιών του αγροτικού τομέα. Η συμμετοχή αγροτών και τρακτέρ στο μπλόκο δείχνει ότι ο αγώνας, που ξεκίνησε εδώ και μήνες, κλιμακώνεται με τους καλύτερους οιωνούς.

Στο πλευρό των αγροτών είναι και οι ταξικές δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος που δίνουν δυναμικό παρών.

Καλούμε σε κοινό αγώνα όλους τους εργαζόμενους ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για το «ξήλωμα» της Κοινωνικής Ασφάλισης με το νόμο λαιμητόμο που έρχεται.

Ταμεία χτίστηκαν στις πλάτες των εργατών και των αγροτών και δεν τα παζαρεύουμε με τους κεφαλαιοκράτες.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ