ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Ναυπλιέων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 π.μ. |
 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Ναυπλιέων το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Αμαλία.
Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, στην κατάμεστη από εργαζόμενους στο Δήμο, αίθουσα του ξενοδοχείου.
Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την παρουσία του και τηνάψογη συνεργασία που έχουν.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Κωστούρος εξήρε όλο το προσωπικό και τους εργαζόμενους για τις προσπάθειες που καταβάλουν ώστε να λειτουργεί ο Δήμος όσο καλύτερα γίνεται, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και κριτική σε φαινόμενα διάδοσης ψευδών πληροφοριών που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, όπως για το οικονομικό κόστος της συγκεκριμένης βραδιάς που σε καμια περίπτωση δεν επιβαρύνει το ταμείο του Δήμου αλλά ειναι εξ ολοκλήρου από χορηγίες.
Επίσης χαιρετισμό απέστειλαν και οι τρεις βουλευτές του νομού Γκιόλας, Μανιάτης και Ανδριανός, ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Β. Σιδέρης.
Η βραδιά έκλεισε με τον τυχερό εργαζόμενο Παναγιώτη Κούρο που έτυχε το φλουρί της πίτας και κέρδισε ένα μικρό δώρο αλλά και μια μέρα άδεια. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ