ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου είχαν δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Ενεργοί δημότες Επιδαύρου”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:16:00 π.μ. |
 Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη είχαν δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Ενεργοί δημότες Επιδαύρου” την Τρίτη 26/1/2016 στο κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη.
Έγινε ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για το φλέγον ζήτημα των σκουπιδιών, της ολοκληρωμένης διαχείρισης και του Περιφερειακού Σχεδιασμού, τα οποία αναλύθηκαν και απαντήθηκαν οι εύλογες απορίες, τόσο δικές μας όσο και των πολιτών.

Παρούσα στην συνάντηση ήταν και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, με την οποία συζητήσαμε τις σκέψεις μας για τον τρόπο ανάπτυξης του τουριστικού μας προϊόντος, αλλά και περαιτέρω ανάδειξης όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας και θεωρώντας αναπόσπαστο κομμάτι της τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Πελοποννήσου το Δήμο Επιδαύρου. Η Περιφέρεια, όχι μόνο συμφωνεί αλλά θέλει ο τόπος μας να παίξει κεντρικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη όλης της Πελοποννήσου. Η ευθύνη πλέον είναι του Δήμου, εάν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε με γοργά βήματα, τα θέματα της προβολής και της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας.

Επίσης συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα σχετικά με έργα είτε που έχουν γίνει είτε σχεδιάζονται και αφορούν τον Δήμο μας.

Λυγουριό, 30-1-2016
Τάσος Χρόνης
επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“Ενεργοί δημότες Επιδαύρου”
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ