ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Με επιτυχία η 1η Ημερίδα Γ΄Λυκείου Αργολίδα για την "Εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των oστών"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 π.μ. | |
 Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας, ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία και τη δεύτερη μέρα από την 1η Ημερίδα Γ΄Λυκείου Αργολίδας στην αίθουσα του Βουλευτικού.
Η συμμετοχή των μαθητών και σήμερα ήταν μεγάλη όπως και το ενδιαφέρον τους για να γνωρίσουν πώς μπορούν να προσφέρουν ένα δώρο ζωής. 
Γιατί μόνο ο σωστά ενημερωμένος άνθρωπος μπορεί να δράσει αποτελεσματικά. Ο στόχος της ημερίδας ήταν όλοι μαζi να μπορέσουμε να κάνουμε την χώρα μας αυτάρκης απο 100% εθελοντικά προσφερόμενο αίμα και τον καρκίνο απλά μόνο ένα ζώδιο.
Ευχαριστούμε θερμά τους δύο αξιόλογους ομιλητές μας, την Αιματολόγο κ.Μυρσίνη Παραρά, τέως Συντονίστρια Διευθύντρια της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμού και Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και τον Καθηγητή Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, Δ/ντή της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών Γ.Ν.Πατρών. και του ΚΕΔΜΟΠ-«ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ».
Επίσης θερμά ευχαριστούμε το λήπτη και τους δότες για την παρουσίαση της βιωματικής τους εμπειρίας. 
Τέλος ευχαριστούμε το ΚΤΕΛ Α.Ε. Αργολίδας για την προσφορά και την ασφαλή μεταφορά των μαθητών από όλη την Αργολίδα, το Δήμο Άργους Μυκηνών την αίθουσα τέχνης και πολιτισμού ΄΄Μέγας Αλέξανδρος΄΄ το Δήμο Ναυπλιέων, το ΔΟΠΠΑΤ, τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Όμορφη πόλη, Αμυμώνη πανσιόν, το ξενοδοχείο Αδιάντη, το εστιατόριο Αλά λούμ, την ταβέρνα Όμορφο ταβερνάκι στο Ναύπλιο, και το Κτήμα Βασιλείου.

Επίσης θερμά ευχαριστούμε το λήπτη και τους δότες για την παρουσίαση της βιωματικής τους εμπειρίας,τον Διευθυντή, τους υπεύθυνους καθηγητές και τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Άργους για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ