ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Το ΙΕΚ Πελοποννήσου (Τουριστικής σχολής) του Υπουργείου Τουρισμού έκοψε την πίτα του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 π.μ. |
 Η Διεύθυνση, οι καθηγητές, το προσωπικό και οι καταρτιζόμενοι-νες του ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ του Υπουργείου Τουρισμού έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις νέες εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου στο Άργος ( Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο) την Παρασκευή 29/01/2016 . 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και εκπροσώπησε το Υπουργείο Τουρισμού ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας κ Ζαχαράτος Γεράσιμος και ο Αναπλ Γενικός Δ/ντής Τουριστικής Πολιτικής – Οργάνωσης κ Κολέτσης Παναγιώτης.

Την νέα χρονιά ευλόγησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου Καλλίνικος και ο πατήρ Γεώργιος Σελλής.
Παρευρέθηκαν επίσης ο o κ. Κρίγκος Δημήτριος Αντιδήμαρχος ,κ Πετσέλης Χρήστος Αντιδήμαρχος, ο κ Χατζηγεωργίυ Ηλίας Αντιδήμαρχος, ο πρόεδρος Ξενοδόχων επαρχίας Αργους κ Πέτρος Κουτσόπουλος , ο κ Κόντης Ιωάννης του Πολιτιστικού συλλόγου Άργους ενώ χαιρετισμό με επιστολή απέστειλαν οι κκ Ανδριανός Ιωάννης και Μανιάτης Ιωάννης Βουλευτές Αργολίδας.

Ο κ. Ζαχαράτος Γεράσιμος επισκέφθηκε τους νέους εκπαιδευτικούς χώρους του εκπαιδευτηρίου συνομίλησε με καθηγητές και καταρτιζόμενους και εξήρε την πρωτοβουλία και την βοήθεια που προσέφερε ο Δήμος Αργους - Μυκηνών επισήμανε δε την συνεχή προσπάθεια του Υπουργείου Τουρισμού για την αναβάθμιση των τουριστικών σπουδών. 
Το πρώτο δημόσιο ΙΕΚ Πελοποννήσου του Υπουργείου Τουρισμού ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 2009. Οι σπουδές διαρκούν 4 εξάμηνα (2 χρόνια) ενώ οι καταρτιζόμενοι κάνουν την πρακτική τους άσκηση που είναι αμειβόμενη, κοντά σε καταξιωμένους επαγγελματίες σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα. Έχουν αποφοιτήσει μέχρι σήμερα 5 σειρές καταρτιζομένων ΙΕΚ ενώ φέτος στην 6η σειρά φοιτούν 160 καταρτιζόμενοι τόσο από την ευρύτερη περιοχή όσο και από άλλα μέρη της Ελλάδας στις ειδικότητες :

1.Τεχνικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

2. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης

ΙΕΚ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΑΝΑΟΥ 29, 21200 ΑΡΓΟΣ ( ΤΗΛ 27510 20127)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ