ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Συνδικάτο γάλακτος τροφίμων και ποτών Αργολίδας: Να μην ανεχτούμε άλλο τα ψέματα και την κοροϊδία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:41:00 π.μ. |
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΑΠΕΡΓΙΑ  ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά στην διάλυση του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος, συνεχίζει την βρώμικη δουλειά των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Με αυτό το νέο έκτρωμα νομοσχέδιο που φέρνουν υπηρετούν το ταξικό συμφέρον του ΣΕΒ και των μονοπωλιακών ομίλων, δηλαδή την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα τους, την απαλλαγή του κράτους και της εργοδοσίας από το «βάρος» της κοινωνικής ασφάλισης.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι επικίνδυνη για τους εργαζόμενους τους μικρούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, την νεολαία, τον φτωχό λαό.

Με προκλητικό τρόπο δηλώνουν ότι το νέο νομοσχέδιο δίνει προοπτική βιωσιμότητας για το ασφαλιστικό σύστημα και ότι οι βιομήχανοι αφού «συμφώνησαν» να υποστούν αύξηση στις εργοδοτικές εισφορές (1%) τηρούν υπεύθυνη στάση και πρέπει να συμβάλουμε όλοι σε αυτήν. Όμως δεν λένε κουβέντα για τις προηγούμενες μειώσεις στις εργοδοτικές εισφορές που έφτασαν στο (3.9%).

Όπως δεν μας λένε ότι οι κυβερνήσεις όλα τα χρόνια χρησιμοποίησαν τα αποθεματικά των ταμείων για την χρηματοδότηση και ενίσχυση των βιομηχάνων και των τραπεζιτών.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ

Να μην ανεχτούμε άλλο τα ψέματα και την κοροϊδία της κυβέρνησης που θέλει την συναίνεση μας, για να διαλύσει την ζωή μας.

Δεν μένει κανείς στο απυρόβλητο, οι ανατροπές αυτές επιδεινώνουν την κατάσταση, πλέον η σύνταξη γίνεται μακρινό όνειρο για πολλούς εργαζόμενους στον κλάδο, καθώς αρκετοί δουλεύουν μερικούς μήνες λόγω εποχικότητας, άλλοι με μερική απασχόληση, πλήττει παραπέρα ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως την νεολαία και τις γυναίκες που υπάρχουν υψηλά ποσοστά ανεργίας.

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ

Δεν φοβόμαστε ούτε τις προβοκάτσιες, ούτε την καταστολή της κυβέρνησης.

Να δώσουμε μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους τις μάχες που έχουμε μπροστά.

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΣΤΙΣ 10:30π.μ.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ