ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Το Δημοτικό Σχολείο Ασκληπιείου γιόρτασε στις 21 Μαρτίου την Παγκόσμια ημέρα Δασών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. | |
 Tο «Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (FEE)» , Διεθνής Συντονιστής του Δικτύου «Μαθαίνω για τα Δάση», χειριστής του οποίου στην Ελλάδα είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, θεσπίζει φέτος την καμπάνια Global Action Days, η οποία χρονικά τοποθετήθηκε στις 21 Μαρτίου 2016, Παγκόσμια Ημέρα Δασών. 
 Πρόκειται για μια μέρα, όπου σχολεία από όλο τον κόσμο ,που συμμετέχουν στο Δίκτυο «Μαθαίνω για τα Δάση», κλήθηκαν να παρουσιάσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τις δράσεις τους με θέμα την κλιματική αλλαγή.
Το Δημοτικό Σχολείο Ασκληπιείου συμμετέχει στο Διεθνές Δίκτυο ΠΕ «Μαθαίνω για τα δάση», υλοποιώντας σχετικό πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. 
Τη συγκεκριμένη ημέρα όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου συμμετείχαν σε δράσεις που είχαν προγραμματιστεί από τις -τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων όπως: θεατρικά δρώμενα για την κλιματική αλλαγή , παρουσιάσεις αναφορικά με τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής μας, κατασκευές , κ.α. 
Ταυτόχρονα οι μικροί μαθητές μας με τη βοήθεια μεγαλύτερων συμμαθητών τους επιμελήθηκαν τον καλλωπισμό των παρτεριών στον αύλειο χώρο του σχολείου μας, φυτεύοντας εποχιακά φυτά και φροντίζοντας τα ήδη υπάρχοντα, στα οποία περιλαμβάνονται αρωματικά ,θεραπευτικά φυτά και βότανα, πορτοκαλιές , ελιές , μικροί θάμνοι, γιασεμιά και μπουκαμβίλιες.
Σύνθημά μας : «Αγαπάμε το δάσος , το προστατεύουμε από τους κινδύνους»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ