ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Λάμπει το Ναύπλιο για τον 3ο Μαραθώνιο και τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. | |
 Καθημερινός είναι ο αγώνας των συνεργείων του τομέα καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων για να διατηρήσουν την πόλη καθαρή αν και το προσωπικό είναι ελάχιστο μπροστά στις ανάγκες ολόκληρου του Καλλικρατικού Δήμου.

Η πόλη ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον 3ο κατά σειρά Μαραθώνιο Ναυπλίου αλλά και τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που κορυφώνονται την Κυριακή 13 Μαρτίου με χιλιάδες επισκέπτες και ντόπιους να βρίσκονται στην πόλη.
Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Μπουζαλάς έχει επωμισθεί το μεγάλο βάρος του καλλωπισμού της πόλης ώστε το Ναύπλιο να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Έτσι χθες μηχανήματα καθάρισαν τον δρόμο και την περιοχή της Καραθώνα που συγκεντρώνει κάθε χρόνο την ημέρα της Καθαροδευτέρας πλήθος κόσμου για τα καθιερωμένα κούλουμα.
Σήμερα από νωρίς το πρωί με πλυστικό μηχάνημα ο ίδιος ο αντιδήμαρχος έπλυνε στην κυριολεξία την οδό Αμαλίας μια από τις κεντρικότερες οδούς του εμπορικού κέντρου της πόλης.
Είναι γεγονός πως ο κ Μπουζαλάς δεν επαναπαύεται στο αξίωμα του Αντιδημάρχου  και δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει ο ίδιος σε εργασίες καθαρισμού της πόλης και αυτό είναι στα θετικά του Έντι, όπως όλοι τον φωνάζουν.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ