ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ξεκίνησαν οι δωρεάν καρδιολογικοί έλεγχοι στα πλαίσια του 3ου Μαραθωνίου Ναυπλίου από την Κινητή Μονάδα Υγείας του Ερρίκος Ντυνάν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:59:00 π.μ. |
 Η στελεχωμένη Κινητή Μονάδα Υγείας του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, η οποία πραγματοποιεί το πρόγραμμα καρδιολογικού έλεγχου στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 3ου Μαραθωνίου Ναυπλίου βρίσκεται από σήμερα Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 στην πλατεία Καποδίστρια πραγματοποιώντας δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο στους συμμετέχοντες δρομείς.

Η Κινητή Μονάδα Υγείας θα βρίσκεται στο Ναύπλιο έως και τις 6 Μαρτίου 2016, ενώ καρδιολογικός έλεγχος θα πραγματοποιείται έως και τη παραμονή του Μαραθωνίου 5 Μαρτίου.

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hopsital Center έχει κινητοποιήσει για την επιτυχή διοργάνωση του Μαραθωνίου εξειδικευμένη ιατρική και νοσηλευτική ομάδα , η οποία στελεχώνει την υπερσύγχρονη Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΝHC.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους συμμετέχοντες στο παραπάνω πρόγραμμα αλλά και στους Δημότες ανεξαρτήτου Ηλικίας που έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου.

Φορέας Υλοποίησης είναι η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με τον Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ).

Διάρκεια Προγράμματος, από 1 Μαρτίου ημέρα Τρίτη έως και τις 5 Μαρτίου ημέρα Σάββατο.

Ώρα έναρξης Εξετάσεων, από Τρίτη έως Παρασκευή: 10:00 με 17:00 και Σάββατο 10:00 με 14:00
Ένας καρδιολογικός έλεγχος λοιπόν στην κινητή μονάδα του Ερρίκος Ντυνάν που βρίσκεται στην Πλ. Καποδίστρια κρίνεται απαραίτητος. 

Επικοινωνείστε για ραντεβού με την κ. Ελένη Μπαστούνη στο 6975069922 ή στο linakibastouni@outlook.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ