ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Βασίλης Σιδέρης: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αρωγός και στον 3ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:20:00 μ.μ. | |
 Το Ναύπλιο είναι αδιαμφισβήτητα ένας κορυφαίος και από τους πιο δημοφιλής προορισμούς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Είναι γεγονός πως σε αυτό συνέβαλε η φυσική του ομορφιά, η ιστορία του, η πολιτιστική του κληρονομιά αλλά και μια σειρά από σημαντικές πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις.
Μετά από την επιτυχία του 1ου και 2ου Μαραθωνίου και την διοργάνωση τώρα του 3ου Μαραθωνίου, είναι απόδειξη πως το Ναύπλιο αποτελεί τον ιδανικό τόπο διεξαγωγής σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων. Τα θετικά αυτής διοργάνωσης είναι πολλά. Το Ναύπλιο αλλά και η Αργολίδα βρίσκεται στο επίκεντρο του αθλητικού γίγνεσθαι, αφού χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα αλλά και το κόσμο επισκέπτονται την ευρύτερη περιοχή και λαμβάνουν μέρος στο Μαραθώνιο. Ταυτόχρονα, η τοπική οικονομία ενισχύεται σημαντικά και η Αργολίδα προβάλλεται ως τουριστικός και αθλητικός προορισμός.

Πρέπει να τονίσω, επίσης, πως η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία σε όλους του εμπλεκόμενους να έρθουν σε επαφή με τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, του υγιούς ανταγωνισμού και του ευ αγωνίζεσθε, αρχές τις οποίες πρεσβεύει ο αθλητισμός.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, θεωρώντας τον αθλητισμό ως ένα ύψιστο κοινωνικό αγαθό, στέκεται πάντα αρωγός και επενδύει τόσο σε υποδομές όσο και στη διοργάνωση αθλητικών γεγονότων. Τόσο εγώ από τη θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Πελοποννήσου, όσο και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης πιστεύουμε στην ανταποδοτικότητα και στα πολλαπλά οφέλη του αθλητισμού.

ΣΙΔΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ