ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Μια παράσταση που δεν έγινε...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:00:00 μ.μ. |
 Μια ασυνεννοησία μεταξύ των αρμοδίων για την αίθουσα του ΤΡΙΑΝΟΝ όπου την Κυριακή πραγματοποιούνταν παράστασεις θεάτρου σκιών, έγινε αφορμή για μια αναστάτωση αλλά και ταλαιπωρία όσων επέλεξαν να δουν το έργο που ξεκινούσε στις 5:30  το απόγευμα, σύμφωνα με επιστολή αναγνώστριας.

  
"Την Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016, στην αίθουσα του ΤΡΙΑΝΟΝ εδίδετο διπλή παράσταση του Θεάτρου Σκιών Σπυροπούλου.

Σύμφωνα με τις αφίσες και τα διαφημιστικά που είχαν διανεμηθεί σ΄όλο το Ναύπλιο η πρώτη παράσταση θα άρχιζε στις 17.30 και η δεύτερη στις 19.00

Στίς 17.00 βρεθήκαμε στην είσοδο του ΤΡΙΑΝΟΝ για να κόψουμε εισητήρια για τα εγγόνια μας μαζί με άλλους γονείς και παπούδες. Εκεί βρήκαμε τους παρουσιαστές της παράστασης να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με κάποιον αρμόδιο γιά να ανοίξουν την πόρτα του ΤΡΙΑΝΟΝ, καθ΄ότι εχριάζοντο περίπου 40 λεπτά για να στήσουν την σκηνή.

Δυστυχώς όλα τα τηλέφωνα πού είχαν στην διαθεσή τους δεν απαντούσαν. Ομολογώ ότι όλοι όσοι είμασταν εκεί αισθανθήκαμε μεγάλη απογοήτευση αλλά και περισσότερη ακόμα τα παιδιά. Εκείνοι όμως που αισθανόντουσαν απαίσια ήταν οι διοργανωτές της παράστασης. 

Τελικά, στις 18.30 βρέθηκε κάποιος "αρμόδιος" που έφερε τα κλειδιά για να ανοίξει η πόρτα του ΤΡΙΑΝΟΝ ο οποίος, όπως μας είπε δεν ήταν αρμόδιος αλλά μας έκανε χάρη. Περιττό να σας αναφέρω ότι η παράσταση των 17.30 δεν πραγματοποιήθηκε.

Δέν σας κρύβω την αγανάκτηση όλων μας για την έλλειψη σεβασμού προς τους πολίτες αυτής της πόλης αλλά και πρός τους βιοπαλαιστές της παράστασης.

Σάς γράφω αυτή την καταγγελία γιατί ενδιαφερόμαστε να βελτιωθεί αυτή η χώρα....
Τους "υπεύθυνους" ανεύθυνους τους αφήνω στην κρίση σας."

Μετά τιμής
Γεωργία Μιχαλακάκου
Εξώστης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ